Laserontharing Amsterdam - Definitief ontharen
Expert in laser ontharen Bestaan al meer dan 18 jaar Consumentenbond bestempeld Sensitif als 'goed'!

Laserontharing

Met laserontharing gaan wij zo efficiënt en veilig mogelijk overbeharing tegen. Wij maken gebruik van medische apparatuur, de LightSheer DUET Diodelaser. Als énige laser is deze FDA approved, oftewel; veiliger definitief ontharen wordt het niet.

Laserontharing: ins & outs
Last van ongewenste haargroei? Je kunt er op verschillende manieren vanaf komen...
De LightSheer DUET Diodelaser
Deze medische laser is gebaseerd op vacuümtechnologie...
Research
Wij houden de nieuwste, internationale ontwikkelingen in de gaten...
The creation of beauty is art
Vrijheid
Zelfvertrouwen
Schoonheid
Geluk

Laserontharing bij Sensitif in Amsterdam

Dé remedie tegen overbeharing

Ongewenste haargroei: niemand wordt er blij van. Bij ons kom je gemakkelijk van je overbeharing af. En dát op een pijnloze en doeltreffende wijze. Om ongewenste haren voorgoed weg te krijgen werken de experts van SENSITIF met de LightSheer DUET Diodelaser: een vakkundig ontharingsapparaat die door de Amerikaanse FDA is approved als medische laser. Het opvallende aan deze laserontharing methode is de vacuümtechnologie; hierdoor wordt een hoge effectiviteit en een hoog comfortgehalte gegarandeerd.


Hoe gaat het in zijn werk?

Hoe werkt laserontharing? Met de LightSheer DUET Diodelaser werkt vrij eenvoudig: de eerder genoemde vacuümtechnologie zuigt de huid ín de laser. Op die manier wordt de opperhuid van het te ontharen deel uitgerekt en worden de pigmentcellen verspreid. Resultaat? De haarzakjes worden aangepakt bij de kern van het probleem en vervolgens worden deze door middel van een lagere energiewaarde vernietigd.

Zoals we al zeiden: veilig, verantwoord, snel en pijnloos.


Laser ontharen met blijvend resultaat

Jarenlang naar de kliniek? Nee hoor! Bij ons hoef je voor de LightSheer DUET Diodelaser gemiddeld maar zes behandelingen te ondergaan.

Het resultaat hiervan? Maar liefst 80 tot 100 procent minder haar op je lichaam! De haartjes die in sommige gevallen wel nog zichtbaar blijven, vallen minder op en zijn een stuk dunner; niets om je aan te storen dus.

Ben je benieuwd naar meer informatie over de LightSheer DUET Diodelaser? Neem dan contact met ons op en wij laten je de wetenschappelijke en medische onderzoeksrapporten uit Amerika graag zien.


Geschikt voor iedereen

Welke huidskleur of huidtype je ook hebt; de laserontharing behandelingen zijn voor vrijwel iedereen geschikt. Man of vrouw? Gender-neutraal? Transgender? Ook dat maakt niet uit!

Om er zeker van te zijn dat je niet nèt buiten de boot valt, wordt er tijdens het eerste (gratis!) consult goed gekeken naar jouw huid- en haartype. Ook krijg je tijdens dit gesprek veel informatie over de behandelingen, de werkwijze en de verwachte resultaten. Wil je nu al meer informatie hebben? Neem contact met ons op!

Ben je al overgehaald en wil je een afspraak maken? Dat kan direct online.