Definitief ontharen - Gratis eerste consult | Sensitif.nl
Expert in laser ontharen Bestaan al meer dan 18 jaar Consumentenbond bestempeld Sensitif als 'goed'!

Definitief ontharen

Kies voor definitief ontharen bij SENSITIF

Wanneer je bij SENSITIF kiest voor definitief ontharen, ben je gegarandeerd af van ongewenste haargroei.

Geen haar meer onder je oksel, op je bovenlip of rondom je bikinilijn! Zeg maar vaarwel tegen dagelijks scheren, maandelijks waxen en terugkomende kosten. Ook eventuele huiduitslag behoort tot het verleden net als het laten lang groeien van je haren om behandeld te kunnen worden.

Om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen, behandelen we je bij SENSITIF met de lightsheer diode-laser. Met dit apparaat en onze ervaring ben je verzekerd van een zachte, haar-vrije huid. Laserontharing is 100% permanente ontharing op een veilige methode, dat in tegenstelling tot ontharing met IPL waarbij er geen permanent resultaat is. Ongewenste haargroei: say what?

De voordelen van definitief ontharen

Definitief ontharen is de meest effectieve aanpak voor ongewenste haargroei. Om veilige en vertrouwde behandelingen te garanderen, biedt SENSITIF tal van voordelen:

  • Duurzame verwijdering van de haren volgens de allernieuwste procedures, ervaren experts en beste apparatuur.
  • Einde aan terugkerende sessies als waxen, harsen of scheren.
  • Einde aan het laten staan van haren om behandeld te kunnen worden.
  • Einde van vervelende huidirritaties.
  • Onze kernwaardes: professionaliteit, klantvriendelijkheid en realistische verwachtingspatronen.
  • Al na een paar behandelingen goed resultaat. Bij Sensitif zijn minder behandelingen benodigd en daardoor een stuk goedkoper uit.

Permanent ontharen is geschikt voor mannen en vrouwen

De laatste tijd (lees: jaren) is het definitief laten ontharen, ook wel ‘permanent ontharen’ genoemd, zeer geliefd geworden. Sterker nog: het wordt ieder jaar populairder! Onderscheid tussen mannen en vrouwen is er niet meer. Inmiddels weten de mannen ook wat het is om verlost te zijn door SENSITIF van ongewenste haargroei.

Denk hierbij aan ontharing voor het gehele lichaamsdelen als gezicht, borst, buik, rug, schouders, oksels en benen. De resultaten van een definitieve ontharing zijn geweldig; of het nu gaat om haartjes mét of zonder pigment, ze worden stuk voor stuk verwijderd. En niet voor een korte periode maar voor altijd! En dat met slechts een paar laserbehandelingen. Zo krijgt u binnen no time en zonder pijn te ervaren een mooie, zachte huid.

Onze behandelingen

Wist u dat haartjes in een bepaalde tijdkring groeien en dat die dus alleen in die fase behandeld kunnen worden?

Vandaar dat u meerdere behandelingen moet ondergaan om tot het gewenste resultaat van de permanente ontharing te komen. Per behandeling worden de haarzakjes die op dát moment actief zijn verwijderd.

U zal merken dat na iedere behandeling een groot aantal van de behandelde haren vanzelf loslaten. Het werkt echt!

Een goede inschatting (ervaring!) van die fases is van groot belang om tot een goed resultaat te komen. Niet alleen vanuit oogpunt om haren kwijt te raken maar ook in hoeveel behandelingen dat lukt. De kennis en ervaring van SENSITIF leidt daarom niet alleen tot een goed resultaat maar ook tot het minst aantal behandelingen. En dat scheelt weer in de portemonnee!

Ga jij ook voor een stralende, verzorgde huid zonder overbeharing? De experts van SENSITIF zorgen voor een pijnloze, goedkope en ‘eeuwige’ definitieve ontharing.

The creation of beauty is art
Vrijheid
Zelfvertrouwen
Schoonheid
Geluk