Wij zijn gewoon open!

Waarom SENSITIF

Altijd zomertijd voor je lichaam

Wij staan voor je klaar! En willen je graag een zijdezachte huid bezorgen. Waarom je voor SENSITIF kiest lees je hieronder.

Meer dan 10 jaar ervaring met permanente ontharing

SENSITIF is de eerste praktijk in Nederland die zich helemaal heeft gericht op permanente laserontharing. Met onze vestiging in Amsterdam hebben we bewust voor een specialisatie gekozen omdat we ons op deze wijze kunnen focussen op één discipline. Hierdoor hebben we veel expertise opgebouwd en kunnen we kwalitatief hoogstaande behandelingen bieden.

Wij maken gebruik van de beste laserapparatuur op de markt

Het geboorteland van onze laserapparatuur is de Verenigde Staten. Wij zorgen ervoor dat we door onze Amerikaanse collega’s op de hoogte worden houden. Consequent halen wij de nieuwste ontwikkelingen naar onze kliniek.

Volgens de Consumentenbond is SENSITIF de beste kliniek van Nederland

Slechts 4 van de 24 door de Consumentenbond beoordeelde praktijken in Nederland, waaronder SENSITIF, kregen de kwalificatie “goed”. SENSITIF als enige in Amsterdam!

SENSITIF behandelt het meest effectief

Bij SENSITIF heb je het minste aantal behandelingen nodig. Het resultaat dat met onze apparatuur bereikt wordt is klinisch aantoonbaar het hoogst haalbare.

Nazorg

Bij SENSITIF krijg je zekerheid en duidelijkheid. Geen verrassingen. Mocht je na het reguliere aantal behandelingen nog niet tevreden zijn dan hebben wij een garantie regeling.

SENSITIF is aangesloten bij alle zorgverzekeraars in Nederland

Ben je aanvullend verzekerd dan worden laserbehandelingen in het gezicht vergoed. De hoogte van de vergoeding hangt af van je verzekering en de polis die je hebt. Voor vragen hierover verwijzen wij je naar je zorgverzekeraar.

SENSITIF geeft je alle aandacht

We willen dat je helemaal tevreden bent. Je zult merken dat we veel tijd voor je vrijmaken en niets overhaasten. Zowel vooraf, tijdens als na de behandelingen.

Wilt je meer weten over een specifieke behandeling? Klik dan hier.

The creation of beauty is art
Vrijheid
Zelfvertrouwen
Schoonheid
Geluk
klantenvertellen
145 beoordelingen
sluiten