Venus Viva – Huidvernieuwing in Amsterdam
Expert in laser ontharen Bestaan al meer dan 18 jaar Consumentenbond bestempeld Sensitif als 'goed'!

Venus Viva

Hypermoderne technologie die jou op een wetenschappelijke manier gegarandeerd een gezondere huid kan geven? Venus Viva maakt deze droom werkelijkheid. De specialisten van Sensitif helpen je graag met deze service om de beste jou naar boven te halen.

Ook benieuwd wat een Venus Viva behandeling voor jou kan betekenen? Wij vertellen je er graag meer over! Op deze pagina duiken we dieper in de technologie, de werking en de voordelen van Venus Viva. Heb je al eens eerder voor Venus Viva gekozen of ben je al overtuigd? Maak dan snel een afspraak voor een gratis consult.

Online afspraak maken >

Verminder huidbeschadiging, huidverslapping en rimpels

Sensitif gelooft dat iedereen het recht heeft op een stralende huid. Toch is dit niet voor iedereen weggelegd. Rimpels, huidproblemen, littekens en meer zorgen voor onzekerheid en ongemak. Juist hier komt Venus Viva bij kijken. Dankzij de ongekende werking kunnen wij verschillende huidproblemen en situaties grondig aanpakken gedurende een aantal behandelmomenten. Deze zijn natuurlijk pijnloos, snel en effectief.

Wanneer kies je voor Venus Viva?

Zoals je op deze pagina zal lezen, is de Venus Viva een ontzettend krachtige technologie die multi-inzetbaar is. Daarom zijn er ook verschillende aandoeningen waarbij wij het verschil kunnen maken. Herken jij jezelf in één van de volgende situaties? Dan is de Venus Viva waarschijnlijk geschikt voor jou. Wil je hier meer over weten? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

 • Acne littekens en andere littekens
 • Striae
 • Rosacea
 • Vergrote poriën
 • Diepe rimpels
 • Pigmentatie
 • Rimpels
 • En natuurlijk heel veel andere vormen van huidoneffenheden!

Wat is Venus Viva precies?

De slogan van Venus Viva is “Delivering the promise”. En met meer dan 15 jaar ervaring in de huidverzorging kunnen wij met zekerheid zeggen dat dit klopt! Deze technologie is speciaal ontwikkeld om de huid rondom je gezicht en hoofd te behandelen. Het is geschikt voor ieder huidtype en werkt op zowel een jonge als oudere huid.

De Venus Viva is eigenlijk 1 apparaat met 2 applicators. Beiden zijn bijzonder effectief voor huidverzorging, huidherstel en huidvernieuwing. Iedere applicator heeft zo zijn eigen toepassingen en kan specialistisch ingezet worden:

1.   Venus Viva Nanofractionele RF applicator

De RF applicator genereert hele minuscuul kleine sneetjes in je huid. Door middel van warmte en energiepatronen stimuleert het direct het herstelproces van de huid. Niet alleen zorgt dit voor een strakkere huid, het verbetert ook de structuur, kan littekens corrigeren en pigmentatie/ rosacea verminderen.

Het apparaat zelf heeft een grote, brede kop. Van een afstand ziet het er een beetje uit als een futuristische föhn. Maar laat je niet misleiden, deze applicator is ontzettend krachtig!

Er zitten heel veel microapplicatoren op die samen voor een groot behandel oppervlakte zorgen. Het kan maarliefst 700 pulsen afgeven. In de praktijk betekent dit niet alleen een hele effectieve behandeling, door de grote kop jouw behandeling ook zo klaar!

Deze applicator beschikt over speciaal ontworpen Smartscan technologie. Dit is een algoritme dat optimaal gebruik maakt van de grote applicatiekop van de RF applicator. Hiermee selecteert het de effectieve plekken en kan het op een flexibele en gecontroleerde manier jouw behandeling aansturen.

Met een penetratiediepte tot 500 microns kan het energie leveren voor verschillende behandelpatronen. Hiermee zorgt het voor zowel de ablatie in de huid als de coagulatie van de lederhuid. Voor jou betekent dit simpelweg: Een comfortabele behandeling die snel en uitermate doeltreffend is!

2.   Venus Viva MP2 applicator

De andere applicator van de Venus Viva maakt gebruik van de gepatenteerde MP2 technologie. Dit is een combinatie van Multi-Polaire Radiofrequenties (RF) en gepulseerde elektromagnetische velden (PEMF).

In simpele woorden combineert het radiofrequentie en magnetische pulsen om de huid te verjongen, verstrakken en om de contouren te verbeteren. Dit doet het door de aanmaak van nieuwe elastine en collageen te bevorderen. De magnetische pulsen stimuleren het FGF-2 hormoon. Dit zorgt voor de aanmaak van nieuwe fibroblasten, nieuwe gezonde bloedvaatjes die zorgen voor een stralende huid.

De Venus Viva MP2 behandeling voelt aangenaam, en er zit geen hersteltijd aan verbonden.

Waarom je voor Sensitif kiest

Al 15 jaar lang de huid kliniek van Amsterdam

Al ruim 15 jaar lang zijn wij de eerste keuze voor iedereen die op zoek is naar een huidkliniek Amsterdam. Wij zetten ons iedere dag in voor een goede service, comfortabele behandelingen en bovenal: resultaten.

Een persoonlijke behandeling op maat

Geen huid is hetzelfde, daarom geloven wij in een persoonlijke aanpak op maat. Wij gaan in gesprek met iedere klant om niet alleen te kijken naar jouw wensen, maar ook om een zo effectief mogelijk behandelplan op te stellen dat past binnen jouw leven. Bij Sensitif ben je meer dan een klantnummer, je bent ons succesverhaal dat 100% van onze aandacht verdient.

Technologie met bewezen resultaat

Niet alleen onze Venus Viva, maar al onze apparatuur is gebaseerd op wetenschap en ervaring. Daarom vind je bij Sensitif alleen behandelingen waarvan je 100% zeker kan zijn dat ze resultaten zullen leveren.

Professionals die je echt kunnen helpen

Je apparatuur kan nog zo nieuw zijn, zonder goede begeleiding doet het niets. Daarom word je bij Sensitif altijd geholpen door professionals met verstand van zaken. Ze begeleiden je van A tot Z en staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden. Jouw wensen, onze resultaten. Dat is de zekerheid van Sensitif.

Hoe lang duurt een Venus Viva behandeling

Juist omdat ieder persoon uniek is, is het onmogelijk om 1 vaste behandeling aan te bieden voor iedere situatie. Een kuur duurt gemiddeld 6-8 behandelingen en onderhoud is in de eerste periode 1x per maand. Na een paar behandelingen kan er worden overgegaan naar 1x per kwartaal.

Voor wie is Venus Viva niet geschikt

Er zijn een aantal contra-indicaties om alert op te zijn mocht je voor Venus Viva willen kiezen. Val jij onder één van deze situaties? Dan is Venus Viva niet de oplossing voor jou. Wij raden je aan om altijd contact op te nemen met een dermatoloog of huidexpert zoals die van Sensitif Amsterdam voor advies op maat:

 • Ontstoken huid
 • Geïnfecteerde huid
 • Degeneratieve neurologische ziekten zoals dementie, bewegingsstoornissen, loopstoornissen, spraakstoornissen of slikproblemen
 • Interne defibrillator of pacemaker
 • Metalen implantaten in het behandelde gebied (behalve tandheelkundige implantaten)
 • Ongecontroleerde stoornis van de schildklier
 • Spataderen
 • Zwangerschap, IVF procedure
 • Huid gerelateerde auto-immuunziekten
 • Verbrande huid
 • Epilepsie
 • Andere vormen van huidziekten
 • Verse littekens of wonden
 • Siliconen implantaten
 • Bij voortdurend gebruik van Isotretinoïne (bv. Roaccutane)
 • Het gebruik van antibiotica of gerelateerde medicijnen

Herken je je in de volgende situaties, dan is Venus Viva mogelijk niet geschikt voor je, maar onder bepaalde situaties wel toepasbaar. Dit kan natuurlijk alleen in overleg met een specialist:

 • Wanneer je minder dan een maand geleden een chirurgische ingreep hebt gehad.
 • Wanneer je minder dan een maand geleden een botoxbehandeling hebt gehad.
 • Wanneer iemand een niet-permanente filler behandeling heeft gehad 2-4 weken geleden.
 • Bij het geven van borstvoeding.
 • Wanneer korter dan een maand geleden een laser of peeling behandeling heeft plaatsgevonden op de te behandelen plek.
SENSITIF
Koenenkade 8
1081 KH Amsterdam
The creation of beauty is art
Vrijheid
Zelfvertrouwen
Schoonheid
Geluk