Expert in laser ontharen Bestaan al meer dan 18 jaar Consumentenbond bestempeld Sensitif als 'goed'!

VENUS VIVA

Venus Viva is een geavanceerde, niet-chirurgische oplossing voor huidvernieuwing.

Door de combinatie van Nano Fractionele Radiofrequentie en Smart Scan technologie wordt de huid verbeterd op het gebied van:

  • acne littekens, andere littekens;
  • striae;
  • rosacea;
  • vergrote poriën;
  • diepe rimpels;
  • pigmentatie;
  • ongelijkmatige huidstructuur en andere huid oneffenheden.

Skin Resurfacing Treatments

Hoe het werkt?

Venus Viva beschikt over twee behandelapplicatoren die vele indicaties op het gebied van huidvernieuwing en huidverjonging effectief kunnen aanpakken. De MP2 applicator gebruikt een combinatie van Radiofrequentie en Magnetische Pulsen om jouw huid te verjongen, verstrakken en de contouren te verbeteren. De twee applicatoren gebruikt Nano Fractionele Radiofrequentie met Smart Scan technologie.

Wat kun je verwachten?

Je hebt minimaal 3 tot 4 behandelingen nodig, met daartussen een periode van 4 tot 6 weken. Het benodigde aantal behandelingen varieert per persoon.

Snel herstel

Na de behandeling zie je milde roodheid van de huid. Je kunt jouw dagelijkse huidverzorging producten en make -up 24 uur na de behandeling weer gebruiken.

Veilig voor alle huidtypes

De meeste huid vernieuwende behandelingen zijn niet veilig voor donkere huidtypen. De Nano Fractionele Radiofrequentie technologie is bewezen veilig en effectief voor alle huidtypen. Overleg altijd even met jouw specialist of Venus Viva behandelingen geschikt voor jou zijn.

Hoge klanttevredenheid

Een klinische studie heeft aangetoond dat de meerderheid van de cliënten het comfort, de hersteltijd en de resultaten van de Venus Viva behandeling als “uitstekend” waarderen en zij de behandeling aan vrienden aanbevelen.

Venus behandelingen in de media

Venus behandelingen zijn geliefd bij bekend Nederland en de media. Het is wereldwijd het snelst groeiende en meest revolutionaire concept voor effectieve huidverbetering.

Vraag onze behandel specialist naar meer informatie.

The creation of beauty is art
Vrijheid
Zelfvertrouwen
Schoonheid
Geluk