Wij zijn gewoon open!

Tarieven

Tarieven van laserontharing bij Sensitif Amsterdam

Voor het afgeven van een prijs voor ontharing is een consult nodig. Wij hebben daartoe besloten omdat de prijzen afhangen van factoren als:

  1. het te behandelen gebied, van gezicht tot benen tot armen etc.
  2. de type huid
  3. het type haar
  4. De grootte van het te behandelen gebied

Om een goede inschatting te maken is het voor ons van belang iemand in persoon te zien. Pas dan kunnen wij daar een prijs aan hangen.

 

Winter-aanbieding (beste tijd om de behandelingen te beginnen!)

Winter kortingen:

Om mensen net een een zetje te geven hebben wij voor de maanden januari en februari hoge kortingen lopen die kunnen oplopen tot wel 50 % korting! Vraag ernaar!

Voor jongeren en studenten hanteren wij standaard kortingen van 50 %.

(Deze acties zijn geldig tot en met februari 2022)

Wilt u liever een passend aanbod buiten deze aanbieding, dan kan dat natuurlijk ook. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Maak online een afspraak voor een gratis consult of bel 0206141020

Extra zekerheid

Met de LightSheer diode laser ben je in gemiddeld 6 behandelingen definitief van je haar af. Dit bewijst de effectiviteit van deze medische ontharingslaser. Haarreductie van 80 tot 100%, het hoogst haalbare!

Je investering voor definitieve ontharing bij SENSITIF is het dubbel en dwars waard.

Garantie

Met een blanke huid en een gemiddelde haargroei heb je gemiddeld 6 behandelingen nodig. Gemiddeld 6 wil zeggen 5, 6 of 7. En na 7 behandelingen krijg je garantie, onze service, 1 gratis behandeling. Let op, onze service regels verschillen per haar, huidtype en of er een aanbieding van kracht is. Laat je dus goed voorlichten welke service-regels op jouw van toepassing zijn.

Deze garantie in combinatie met het onderzoek van de Consumentenbond geeft zekerheid en vertrouwen. SENSITIF levert haar dienst op maat. Zo betaal je nooit teveel en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

De verschillen

Er zijn in onze branche grote verschillen waarneembaar als het gaat om veiligheid en effectiviteit van de apparatuur en deskundigheid en ervaring van het personeel. Zo zorgen wij er onder andere voor dat de haarcyclus zeer nauwkeurig wordt gevolgd om het maximale resultaat uit de behandelingen te halen.

Al na 1 behandeling zie je resultaat! Met de lasermethode van SENSITIF is het aantal behandelingen het laagst.

Het gratis consult

De intake is kosteloos, duurt slechts een half uur en kan op elk gewenst moment van de dag plaatsvinden. Wij bekijken je haar en huid, beantwoorden je vragen en je krijgt alle informatie over de behandeling.

Bij laserontharing is het essentieel dat je je van tevoren goed laat voorlichten!

Verzekering

SENSITIF is aangesloten bij alle zorgverzekeraars in Nederland. Ben je aanvullend verzekerd dan worden verschillende huidbehandelingen alsook laserbehandelingen (bijv. in het gelaat) door je zorgverzekeraar vergoed. De hoogte van de vergoeding hangt af van de polis die je hebt.

The creation of beauty is art
Vrijheid
Zelfvertrouwen
Schoonheid
Geluk
klantenvertellen
145 beoordelingen
sluiten