Onze werkwijze – Sensitif laserontharing in Amsterdam
Expert in laser ontharen Bestaan al meer dan 18 jaar Consumentenbond bestempeld Sensitif als 'goed'!

Werkwijze

Definitieve ontharing is een feest voor je huid

Een gladde huid die lekker aanvoelt, wat een vrijheid! Nooit meer nadenken. Voel je lekker op het strand, tijdens het uitgaan en tijdens intieme momenten. Maak een keuze uit de verschillende behandelingen voor laserontharing. Van de klassieke bikinilijn tot ultrazachte benen.

Bekijk hier onze video.

1. Gratis consult

Wij begrijpen goed dat je je eerst uitgebreid wilt oriënteren voordat je tot een laserbehandeling overgaat. Het gaat tenslotte om jouw huid. Eén van de belangrijkste organen van je lichaam! Tijdens het consult onderzoeken we je haar en huid en beantwoorden we al je vragen. Er zijn verschillende huidtypen te onderscheiden en elke huid bezit diverse haartypen. Na ons consult weet je welke behandeling het beste voor je is. Het consult is geheel vrijblijvend, duurt ongeveer een half uur en is gratis.

2. Start behandelingen

Afhankelijk van het lichaamsdeel vindt de behandeling om de 6 a 13 weken plaats. We volgen hiermee het natuurlijke verloop van uw haarcyclus. Gaandeweg wordt je huid tijdens de behandelingen gladder, zachter en mooier. Wil je snel met de behandeling starten? Zorg vooraf voor afdoende bescherming tegen de zon of zonnebank en pas op met harsen.

3. Nazorg

Bij SENSITIF krijg je zekerheid en duidelijkheid. Geen verrassingen. Mocht je na het reguliere aantal behandelingen nog niet tevreden zijn dan hebben wij een speciale garantieregeling. Vooraf krijg je te horen hoeveel behandelingen je gemiddeld nodig hebt voor een goed eindresultaat. Ben je daarna niet tevreden dan gaat de garantieregeling in. Vraag bij het consult naar de voorwaarden.

The creation of beauty is art
Vrijheid
Zelfvertrouwen
Schoonheid
Geluk