Microneedling Amsterdam bij Sensitif - Sensitif
Expert in laser ontharen Bestaan al meer dan 18 jaar Consumentenbond bestempeld Sensitif als 'goed'!

Microneedling Amsterdam bij Sensitif

Een gezonde huid vanuit de kracht van je eigen lichaam.

Microneedling is geen nieuwe, onbewezen trend. Het is een techniek die al millennia lang wordt toegepast om een gezondere huid te creëren. In de afgelopen decennia is er veel onderzoek gedaan naar microneedling. Wat blijkt: deze behandeling heeft een aantoonbaar gezond resultaat.

Bij Sensitif boek je een pijnloze microneedling behandeling die compleet wordt afgesteld op jouw lichaam en wensen. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Want microneedling Amsterdam kost bij ons een prikkie. Benieuwd hoe wij te werk gaan? We vertellen je er graag meer over tijdens een gratis intakegesprek.

Waarom je voor Sensitif Microneedling

  • Jouw huid wordt op een lichaamseigen manier verbeterd.
  • Professionele microneedling in Amsterdam.
  • Bewezen behandelmethode.
  • Behandeling die afgesteld is op jouw lichaam.

Wat is Microneedling

Bij microneedling gebruiken wij minuscuul kleine naaldjes die zacht in de huid prikken. De microscopische kanalen die hier ontstaan stimuleren het herstelproces van je lichaam. Dit zorgt voor een natuurlijke boost aan collageen en elastine. Deze behandeling, die ook wel collagen induction therapie wordt genoemd, werkt dus geheel vanuit je eigen lichaam. Veel experts vinden microneedling dan ook één van de meest natuurlijk en gezonde behandelingen voor collageenproductie en huidverjonging.

Indicaties voor microneedling

Benieuwd of microneedling de juiste keuze is voor jouw huid? Plan dan eens een gratis consult in voor advies op maat. De algemene indicaties voor microneedling zijn:

  • Rimpels en fijne lijnen.
  • Algehele huidverbetering.
  • Het verminderen van littekenweefsel.
  • Sommige vormen van acne- couperose.
  • Pigmentstoornissen.
  • Grove huidstructuur.

Zo verloopt de behandeling

Om ervoor te zorgen dat jij helemaal klaar bent voor je behandeling beginnen wij met een gratis consult. Hierin kijken we naar jouw situatie en nemen we je wensen door. Op die manier kunnen wij een inschatting maken wat de beste behandelmethode gaat worden en krijg jij een duidelijk beeld van de behandeling.

Tijdens de microneedling behandeling van ongeveer 30 minuten lig je ontspannen in één van onze behandelkamers. Onze specialist maakt gebruik van een Dermapen, een specialistisch apparaat dat met horizontale, diagonale en verticale bewegingen ontzettend kleine prikjes in de huid kan aanbrengen. Deze prikjes doen absoluut geen pijn, maar zijn wel voelbaar.

Na de behandeling zal je huid een paar uur lang roze/rood zijn. Tijdens het natuurlijke herstelproces wordt dit vanzelf weer normaal. In sommige gevallen kan de huid verschilferen tijdens dit herstel.

Hoeveel microneedling behandelingen zijn er nodig?

Dit hangt af van het oppervlakte dat behandeld wordt. Gemiddeld gezien duurt één behandeling 30 minuten en zijn een paar behandelingen genoeg voor een duidelijk effect. De beste resultaten worden vaak behaald met zo’n 5 – 6 behandelingen.

Advies voor na de behandeling

Ben je klaar met je microneedling behandeling bij Sensitif in Amsterdam? Dan is het tijd om je huid haar natuurlijke werk te laten doen. Tijdens dit herstelproces hebben wij nog wel een paar tips om dit zo snel, comfortabel en effectief mogelijk te maken:

1.   Bescherm tegen zonblootstelling

De behandelde huid heeft nieuw aangemaakte kanalen. Deze kunnen natuurlijk vatbaar zijn voor intense zon en straling. Bescherm de behandelde plek daarom altijd met bijvoorbeeld SPF50 of andere, krachtige zonnebrandcrème.

2.   Kies voor milde huidproducten

Jouw huid heeft op microscopisch niveau openingen. Daarom wil je het liefst zo mild mogelijke huidproducten gebruiken. Mijd agressieve ingrediënten en exfolianten.

3.   Reinig uw huid met zachte producten

Het schoonmaken en reinigen van de behandelde oppervlakte kan. We raden echter wel aan dit voorzichtig te doen met zachte, niet-irriterende reinigingsproducten. Wij kunnen je voorafgaand of na de behandeling altijd advies hierover geven.

4.   Vermijd intensieve fysieke activiteiten

Jouw huid is herstellende. Probeer daarom niet te veel fysieke activiteiten uit te voeren. Vooral bij activiteiten waar het behandelde deel wordt blootgesteld aan beweging, spanning of stress.