Hoe werkt laserontharing? – Sensitif
Expert in laser ontharen Bestaan al meer dan 18 jaar Consumentenbond bestempeld Sensitif als 'goed'!

Hoe werkt laserontharing?

Onze laserbehandeling in Amsterdam met de Lightsheer DUET didodelaser

Met een mooie, gladde huid zit je lekker in je vel. Een gladde huid is van nature het mooist en na laserontharing heb je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. SENSITIF biedt je de mogelijkheid om dit vrije gevoel te ervaren, voor vrouwen én mannen.

Over de LightSheer DUET diodelaser: The Gold Standard

Bedenk dat definitief ontharen optimaal is als de juiste apparatuur gebruikt wordt. Wij gebruiken de Lightsheer DUET diodelaser uit de Verenigde Staten. Deze laser heeft de allernieuwste lasertechniek met het hoogst haalbare resultaat. Hierdoor kunnen wij het haar dat van nature op het lichaam voorkomt op een zeer effectieve manier verwijderen.

Kwaliteit is niet verzekerd met de juiste apparatuur alleen. Kennis en ervaring in de kliniek zijn van even groot belang. Bij SENSITIF heb je daarom het minste aantal behandelingen nodig.

De Lightsheer DUET diodelaser is de innovatieve opvolger van de LightSheer ET. Een enorme stap voorwaarts bij de effectieve behandeling van overbeharing. Wij zijn daarom erg trots om onze klanten een behandeling met de LightSheer DUET te kunnen aanbieden.

Grote voordelen van de LightSheer DUET

  • Minder belastend voor de huid
  • Snel & effectief
  • Pijnloos, comfortabel
  • Geen gel nodig
  • Geen koeling nodig
  • Keurmerk USA: Food and Drugs Administration (FDA) Approval

De nieuwe lasertechnologie uit de VS

De werking van de LightSheer DUET is gebaseerd op vacuümtechnologie. Dit is een revolutionaire ontwikkeling met betrekking tot definitieve ontharing.

Het geïntegreerd vacuüm heeft twee belangrijke voordelen:

– De LightSheer DUET verhoogt de effectiviteit van de laserbehandeling
– De LightSheer DUET verhoogt het comfort van de cliënt

Door middel van het vacuüm wordt de huid in het handstuk gezogen, de opperhuid wordt uitgerekt en de pigmentcellen verspreid. De haarfollikels komen hierdoor dichter bij de energiebron te liggen. Er is minder energie nodig om het haarzakje te vernietigen waardoor er minder stress is voor de huid.

Pijnsensatie behandeling – Onderzoeksresultaten:
EpilerenLightSheer ETLightSheer DUET
Oksels85% Ja35% Ja5% Ja
Bikinilijn95% Ja50% Ja9% Ja
Rug85% Ja50% Ja8% Ja
Tijdsduur behandeling – Onderzoeksresultaten:
LightSheer ETLightSheer DUET
Benen3 uur1 ¾ uur
Rug en schouders2 ½ uur1 ½ uur
Borst en buik2 uur1 ¼ uur

Tevreden klanten getuigen over de LightSheer DUET in vergelijking met de LightSheer ET

“Een verschil van dag en nacht”
Rug en schouders (Carlos G. Amsterdam)

“Een stuk minder pijnlijk. Het vacuum is als een massage van de spieren. Echt een wereld van verschil.”
Rug en schouders (Tim J. Amsterdam)

“Het is niet te vergelijken”
Nek (Kevin S. Utrecht)

“Vacuum voelt als een zuignap die zich vastdraait. Geen prikjes, alleen warmte. De behandeling met de LightSheer DUET is sneller.”
Schouders (Theo T. Den Haag)

“The LightSheer DUET was good, it was much faster.” Bikinilijn (Margareth R. Amsterdam)

The creation of beauty is art
Vrijheid
Zelfvertrouwen
Schoonheid
Geluk

Laserontharing is de oplossing tegen ongewenste haargroei

Om ongewenste haargroei voor altijd te elimineren op een pijnvrije en efficiënte manier kiest u voor laserontharing. SENSITIF maakt voor permanent ontharen gebruik van de LightSheer DUET Diodelaser. Dit professionele ontharingsapparaat is als medisch laser door de FDA (Food and Drug Administration) in Amerika goedgekeurd voor toepassing bij laserontharing. De vacuümtechnologie van deze diodelaser is op het gebied van permanent ontharen een revolutionaire ontwikkeling.

Een van de voordelen van het gebruik van de LightSheer DUET Diodelaser voor het definitief ontharen is dat naast de hoge effectiviteit van de laserbehandeling het laserapparaat meer comfort biedt tijdens de behandeling.


Hoe gaat laserontharing in zijn werk?

Bij laserontharing met de LightSheer DUET Diodelaser wordt de huid door middel van de vacuümtechnologie in het handstuk van het laserapparaat gezogen. Daarnaast wordt de opperhuid van het te ontharen oppervlak uitgerekt en worden de pigmentcellen als het ware verspreid. Het voordeel hiervan is dat de haarfollikels nabij de energiebron worden gebracht en daardoor kan het haarzakje met behulp van lagere energiewaarden kan worden vernietigd, hetgeen voor de huid minder stressvol is.

Door het efficienter gebruiken van energie is laserontharing op deze manier ook minder pijnlijk. Bovendien wordt de tijdsduur van een behandeling beperkt door het grotere oppervlak van het handstuk van de DUET


Laser ontharen met blijvend resultaat

Laserontharing behoeft gemiddeld zes behandelingen met de LightSheer DUET Diodelaser waarbij er sprake is van een haarvermindering van tachtig tot honderd procent! Eventuele resthaartjes die achterblijven zijn zo goed als onzichtbaar omdat deze veel dunner zijn en minder pigment bevatten. De medische ontharingslaser die wij gebruiken is dan ook een bijzonder effectief apparaat.

Wil je meer inzicht krijgen in de werking en de effictiviteit van laser ontharen met de LightSheer DUET Diodelaser? Vraag dan bij SENSITIF naar de wetenschappelijke en medische onderzoeksrapporten uit Amerika. Deze kunnen op verzoek worden toegezonden. SENSITIF streeft bij laserontharing naar het hoogst haalbare resultaat opdat optimale haarvermindering wordt bereikt!


Laserontharing door SENSITIF: geschikt voor iedereen

Laserontharing bij SENSITIF is nagenoeg voor iedereen geschikt, slechts een enkel huid- of haartype uitgezonderd. Tijdens het eerste, gratis, consult voor laser ontharing wordt er gekeken naar je huid- en haartype en wordt informatie verstrekt over de behandeling zelf, de werkwijze en het effect ervan. Neem voor meer informatie gerust contact op of maak direct online een afspraak voor een consult voor laserontharing.