Expert in laser ontharen Bestaan al meer dan 18 jaar Consumentenbond bestempeld Sensitif als 'goed'!

Laserontharing Amsterdam

Een van de bekendste spreekwoorden luidt: “Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden.” Het is een uitdrukking die vroeger voor onze voorouders al gold, maar ook de moderne man of vrouw voor wie persoonlijke verzorging belangrijk is, heeft hier nog steeds mee te maken. Vandaar dat je waarschijnlijk zoekt op laserontharing Amsterdam. Nog altijd als het op ontharing aankomt, grijpen we te vaak terug op pijnlijke en zelfs gewelddadige middelen om ons schoonheidsideaal te bereiken.

Je zoekt op laserontharing Amsterdam en dus naar een beter alternatief

Wie laserontharing Amsterdam intypt in zijn of haar scherm, is ongetwijfeld op zoek naar een minder pijnlijk alternatief met een langduriger resultaat. Je hebt het allemaal al eens geprobeerd: een dure én pijnlijke waxbehandeling die je je hierdoor nog levendig kunt herinneren; een ontharingscrème die je huid niet kon verdragen; het nieuwste epileerapparaat dat snel weer in je kastje verdween; scheermesjes die je dag in dag uit moest gebruiken; of dat pincet voor elk apart wenkbrauwhaartje. Het is niet verwonderlijk dat je laserontharing Amsterdam als zoekterm invult: je zoekt alternatieven.

Je zoekt op laserontharing Amsterdam, maar je twijfelt nog?

Je blijft waxen, harsen of epileren. Bedenk echter wel dat deze ontharingsmethoden één ding gemeen hebben: het ontharen gebeurt op een huidonvriendelijke manier, omdat de haartjes met haarwortel en al op brute wijze verwijderd worden. Dit veroorzaakt niet alleen huidirritaties, zoals roodheid en bultjes (folliculitis), maar nog erger: je dient het pijnlijke proces keer op keer te herhalen voor een blijvend resultaat. Dit betekent niet alleen ongemak, maar ook tijd en geld. Want heb je je weleens afgevraagd hoeveel je eraan uitgeeft? Dat maakt een laserbehandeling in verhouding relatief goedkoop.

Zoek niet ‘slechts’ op laser ontharen in Amsterdam, maar laat je overtuigen door deskundig advies. Door ervoor te kiezen, bespaart je jezelf tijd, geld en ongemak: het is de enige methode met blijvend resultaat. Dus nooit meer scheren voor een strandbezoek of een epileerapparaat in je koffer! In vijf tot acht behandelingen behandelen wij het grootste gedeelte van de haargroeizone door middel van een veilige methode die gebruikmaakt van laserlicht dat de haarwortel verbrandt en dus vernietigt.

Dus is een kortdurend resultaat niet genoeg en ben je bijvoorbeeld ook op zoek naar gezicht ontharen of benen ontharen, twijfel dan niet langer en kies voor een definitieve oplossing. Wij adviseren je graag.

The creation of beauty is art
Vrijheid
Zelfvertrouwen
Schoonheid
Geluk
klantenvertellen
145 beoordelingen
sluiten