Wij zijn gewoon open!

Laser ontharen

Laser ontharen; dé beste aanpak voor overbeharing

Laser ontharen, ofwel definitieve ontharing via laserbehandelingen, is dé perfecte oplossing voor iedereen die af wil van ongewenste haargroei op bepaalde plekken op het lichaam. Het verwijderen van haar op ongewenste lichaamsdelen vereist regelmatig ontharen. Vaak bieden scheren, epileren en harsen niet het gewenste resultaat en is het een tijdrovende bezigheid. Een medische behandeling kost dan wel minder tijd, maar brengt gezondheidsrisico’s met zich mee en geeft eveneens minder resultaat. Laser ontharen is de uitkomst! Haren verdwijnen, de haargroei stopt, het is tijdsbesparend en pijnloos.

De werking van laserontharen & voor- en nazorg

Laserontharing behoort tot één van de beste manieren om voor eens en altijd af te rekenen met ongewenste haren. Wil jij af van ongewilde haargroei? Schakel dan de deskundigheid van SENSITIF in. Het is voordelig, het eerste consult is gratis en er is een speciale garantieregeling. Er wordt gewerkt met een hoge kwaliteit laserapparatuur en het kan worden toegepast op ieder lichaamsdeel. Laser ontharen zorgt voor permanente haarverwijdering.

Zolang de haren in de groeifase zitten, werkt laser ontharen. Daarom vindt de behandeling plaats in een vaste cyclus van meerdere behandelingen. Het laserlicht dat door het apparaat wordt uitgezonden, is samengesteld uit een bijeengetrokken lichtbundel van één golflengte. Het pigment in het haar neemt de energie van het laserlicht op en tegelijkertijd wordt deze energie naar de haarwortel in het haarzakje verzonden. De haarwortel wordt als gevolg hiervan vernietigd.

Laserontharing is een veilige en pijnloze methode. Op gevoelige plekken kunnen de lichtstralen aanvoelen als kleine speldenprikjes. Om na permanente ontharing zo min mogelijk bijwerkingen te krijgen, is het aan te raden om in de laatste zes tot acht weken voor de behandeling te stoppen met harsen en/of epileren. Ook de zon en/of zonnebank kun je beter vermijden. Dit laatste geldt tevens voor de eerste weken na een behandeling van laser ontharen.

The creation of beauty is art
Vrijheid
Zelfvertrouwen
Schoonheid
Geluk
klantenvertellen
145 beoordelingen
sluiten