Icoone laserbehandeling bij Sensitif
Expert in laser ontharen Bestaan al meer dan 18 jaar Consumentenbond bestempeld Sensitif als 'goed'!

icoone® laserbehandeling

Zie je rimpels in je gezicht of cellulitis op je benen? Dit is heel natuurlijk en niets om je voor te schamen. Toch begrijpen we dat je deze tekenen van veroudering nog wat langer wilt uitstellen. Bij Sensitif bieden we je daarom een effectieve behandeling voor huidverbetering en cellulitis met de innovatieve Icoone laserbehandeling. Het Multi Micro Alveolaire Stimulatie-systeem werkt op een zeer effectieve manier en stimuleert de vorming van nieuw weefsel. Door stimulatie van alle kanten zorgt het apparaat voor huidverstrakking en bodycontouring, zonder dat dit pijn doet of stress aan de huid veroorzaakt. Het apparaat heeft een speciale functie voor behandeling van het gezicht en de handen.

Wat is de icoone® laser?

De Icoone laser is de nieuwste generatie van mechanische bindweefselmassage. Wat de icoone uniek maakt is dat het als enige beschikt over de gepatenteerde Roboderm technologie. Hierdoor kunnen we ons specifiek richten op het fascia en dit weefsel met respect behandelen. Met de extra toepassing van LED en LASER heb je met icoone de nieuwste gouden standaard. Dit innovatieve apparaat combineert de kracht van mechanische stimulatie met de voordelen van laser en lichttherapie, waardoor een unieke combinatie ontstaat, die zorgt voor uiterlijke verbeteringen én snellere revalidatie.

Het laser- en led-licht werkt op de poriën van de cellen, waardoor de energieproductie wordt geactiveerd. Door dit proces wordt de zuurstoftoevoer naar de cel verbeterd, wat een belangrijke factor is bij vorming van nieuw weefsel. De behandeling met de Icoone laser zorgt voor weefselgenezing en verbetert de zuurstofvoorziening van de huid.

Deze behandeling is veilig en effectief en kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals:

  • vetcellen vloeibaar maken, zodat deze eenvoudig afgevoerd kunnen worden;
  • de bloedcirculatie en lymfedrainage stimuleren;
  • cellulitis, huidverslapping, bodycontouring, rimpels, vermoeidheid, spierpijn, lymfoedeem, lipoedeem, brandwonden en littekens verminderen.

Daarnaast stimuleert de behandeling vochtafvoer en vetverbranding, waardoor sneller resultaat bereikt zal worden.

Verschil tussen een reguliere bindweefselmassage en de icoone® laser

Gianfranco Tudico heeft de Roboderm-technologie ontwikkeld. De technologie is gebaseerd op meer dan 20 jaar aan onderzoeken van Professor Guimberteau naar het bindweefsel. Deze innovatie maakt het mogelijk om het bindweefsel (ook wel de fascia) op een nieuwe manier te behandelen.
Een reguliere bindweefselmassage kan erg pijnlijk zijn, waardoor veel mensen deze behandeling met tegenzin ondergaan. Bij een normale bindweefselmassage wordt het bindweefsel als het ware ‘geknepen’, waardoor het weefsel wordt dichtgedrukt. Het knijpen van kwetsbaar weefsel veroorzaakt echter stress aan de huid. Over het algemeen wordt gedacht dat pijn nodig is om resultaten te behalen. Met de icoone behandeling is dat niet het geval. De icoone behandeling levert direct resultaat op zonder pijn of stress aan de huid.
Met de Roboderm technologie van Icoone wordt een Multi Micro Alveolaire stimulatie geven.  Dit kan niet bereikt worden met een reguliere bindweefselmassage. Het apparaat geeft stimulatie van alle kanten zonder pijn of stress aan de huid te veroorzaken.

Hoe werkt de behandeling?

De Icoone laserbehandeling werkt zeer eenvoudig. Tijdens de behandeling bewegen de rollers over alle kanten van je huid. Door middel van een golflengte van 650 nm wordt cel vernieuwing gestimuleerd en de aanmaak van collageen en elastine bevorderd. Met behulp van een golflengte van 915 nm worden de vetcellen gestimuleerd en hun natuurlijke metabolisme (vetverbranding) geactiveerd. Dit heeft als resultaat dat cellulitis vermindert, het lichaam strakker en steviger wordt en dat de microcirculatie verbetert.

De behandeling is pijnloos , zelfs heel ontspannend en aangenaam en heeft geen hersteltijd. Direct na de behandeling kun je de dagelijkse bezigheden weer oppakken.

Icoone® laserbehandeling voor medische toepassingen

De Icoone laser kan naast het verbeteren van de huidtextuur en het verminderen van rimpels ingezet worden voor het herstellen van beschadigd weefsel na een blessure of operatie. De behandeling zorgt voor zuurstoftoevoer naar het bindweefsel en stimuleert de fibroblast en de bloedcirculatie. De Icoone laser vermindert ontstekingen, zwellingen en pijn.

       

Prijzen van Icoone® laserbehandeling

De prijzen van de Icoone laserbehandeling zijn afhankelijk van het gebied dat je laat behandelen. Voor meer informatie over de prijzen van de Icoone laserbehandeling verwijzen we je graag door naar onze tarievenpagina.

Contact opnemen met Sensitif

Als je op zoek bent naar een veilige en effectieve behandeling voor huidverbetering en cellulitis, dan is de Icoone laserbehandeling van Sensitif de oplossing voor jou. Met deze innovatieve technologie kun je je huid strakker en gladder maken en een algehele verbetering van de huidtextuur ervaren. Maak vandaag nog een afspraak bij Sensitif en ontdek zelf de voordelen van de Icoone laserbehandeling!