Gezicht definitief ontharen in Amsterdam - SENSITIF
Expert in laser ontharen Bestaan al meer dan 18 jaar Consumentenbond bestempeld Sensitif als 'goed'!

Gezicht definitief ontharen

Gezichtshaar definitief ontharen met laserontharing

Overbeharing op vrijwel alle delen van het gezicht kunnen wij behandelen. We weten precies hoe we dat kunnen realiseren. Wat overblijft na het definitief ontharen is een gezond gezicht dat er stralend uitziet. Een groot voordeel van laserontharing boven de andere meer traditionele methoden als harsen en epileren is dat er veel minder irritaties van de huid optreden.

Vaak zie je op de plaatsten waar men zelf de haren geprobeerd heeft te verwijderen “Pseudo Folliculitis Barbae (PFB)” oftewel ingegroeide haren ontstaan. Deze ingegroeide haartjes kunnen zeer ontsierend zijn en veroorzaken vaak overlast en pijn. Ook als men zich heeft geschoren kan dit aanleiding zijn voor vervelende huidreacties. Met enkele laserbehandelingen bij gezichtsontharing behoort ook dit ongemak tot het verleden!

Online afspraak maken >

Zorgverzekering voor gezicht ontharen

Heb je een aanvullende verzekering dan worden gezichtsbehandelingen bij onze kliniek in Amsterdam geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar. De hoogte hangt af van je polis en je verzekering. Alleen vrouwen komen bij zorgverzekeraars in aanmerking voor vergoeding. Op Zorgwijzer zie je de actuele laserontharing vergoedingen.

Over de laserbehandeling in Amsterdam

Het definitief verwijderen van het gezichtshaar is voor velen een delicate aangelegenheid. Je wilt zeker weten dat het goed gaat. Het is daarom goed om je uitgebreid voor te laten lichten. Dat kan tijdens het oriënterend gesprek. Je kunt dan alle vragen stellen die betrekking hebben op de behandeling. Verder is veilige apparatuur en ruime expertise van de lasertherapeuten essentieel.

De behandelingen van alle delen van het gezicht worden gedaan met het ET handstuk van de DUET. Met deze kleine kop van 1×1 cm kunnen we heel nauwkeurig kleine gebieden behandelen.

Gezicht ontharen voor mannen en vrouwen

Je kunt precies aangeven hoe je de verwijdering van het haar in je gezicht wilt hebben. Zelfs de vorm van een specifieke baard is mogelijk, denk aan het baardhaar laseren. Verder komen oren, neusharen en de hals in aanmerking voor laserontharing. Ook wenkbrauwen epileren kan tot het verleden behoren. Bij mannen komen ingegroeide haartjes regelmatig voor. Dit ontstaat vaak bij het scheren.

Tip!

Gedurende het behandeltraject moet je je goed beschermen tegen de zon. Zoek zoveel mogelijk de schaduw op (boom, parasol) of draag een pet / hoed die een schaduwrand over je gezicht werpt. Je kunt bovendien bij ons een zeer goede sunblock voordelig aanschaffen. Deze is ontwikkeld in het AMC bij het Instituut voor Huidpigmentaties. We hebben veel positieve reacties van onze klanten gehad over deze zonnebrandcrème met hoge beschermingsfactor.

Wat zegt men over onze laserbehandeling van het gezicht?

“Vroeger verstopte ik m’n kin door m’n hoofd naar beneden te houden of sjaals te dragen. Ik zocht altijd een schaduwplekje op. Nu merk ik dat ik mijn hoofd rechtop houd en durf ik weer in de zon te lopen”. (kin ontharen na 2 behandelingen)
Saskia P. Den Haag

“Eindelijk hoef ik geen tijd meer te besteden aan iedere dag haartjes te plukken met een pincet. Door harsen kreeg ik altijd kleine pukkeltjes op m’n bovenlip. Als die dan weg waren kon ik bij wijze van spreken alweer opnieuw harsen. Gelukkig krijg ik van laserbehandelingen geen uitslag”. (ontharen bovenlip)
Josje ter H. Hoofddorp

Wil je meer weten? Bel voor een gratis consult of boek hem online.
Naast het gezicht kunnen we uiteraard ook andere lichaamsdelen ontharen zoals benen ontharen.

SENSITIF
Koenenkade 8
1081 KH Amsterdam
The creation of beauty is art
Vrijheid
Zelfvertrouwen
Schoonheid
Geluk