Wij zijn gewoon open!

Meeste gestelde vragen

Onze laserbehandelingen

Bij het consult begeleiden we je en adviseren we je wat het meest praktisch is en wanneer je met de behandelingen kunt starten. SENSITIF behandelt alle gebieden.
Hieronder vind je een selectie van de meest voorkomende lichaamsdelen:

Kunnen alle huidtypen worden behandeld?
Ja, alle huidtypen kunnen worden behandeld. Je huid wordt nauwkeurig onderzocht en je huidtype vastgesteld. Ook voeren wij altijd een testje uit voordat we de behandeling inzetten. Obv al deze gegevens stellen wij een behandelplan op. Laat je door ons voorlichten tijdens het gratis consult.
Sinds wanneer is SENSITIF gespecialiseerd in laserontharing?

Wij doen dit werk nu meer dan 15 jaar en hebben een ruime ervaring opgebouwd. Wij noemen ons specialist. Wij voeren geen ander behandelingen uit dan laserontharing. Dat maakt dat wij focus hebben. Inmiddels hebben wij meer dan 40.000 behandelingen uitgevoerd.

 

Kunnen alle huidtypen worden behandeld?
Ja, behalve donshaar en grijs haar. Voor deze “moelijk te verwijderen haren” hebben wij een apparaat  applisonics tot onze beschikking. Dat gaat dan wel om enkele te verwijderen haren. Bij het consult wordt het haartype vastgesteld. Je krijgt dan te horen of behandelen zinvol is.
Zekerheid/ Garantie
Extra zekerheid
Met de LightSheer diode laser ben je in gemiddeld 6 behandelingen definitief van je haar af. Dit bewijst de effectiviteit van deze medische ontharingslaser. Haarreductie van 80 tot 100%, het hoogst haalbare!
Je investering voor definitieve ontharing bij SENSITIF is het dubbel en dwars waard.

Garantie
Met een blanke huid en een gemiddelde haargroei heb je gemiddeld 6 behandelingen nodig. Gemiddeld 6 wil zeggen 5, 6 of 7. En na 7 behandelingen krijg je garantie, onze service, 1 gratis behandeling. Let op, onze service regels verschillen per haar, huidtype en of er een aanbieding van kracht is. Laat je dus goed voorlichten welke service-regels op jouw van toepassing zijn.
Deze garantie in combinatie met het onderzoek van de Consumentenbond geeft zekerheid en vertrouwen.SENSITIF levert haar dienst op maat. Zo betaal je nooit teveel en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Welke apparatuur gebruikt SENSITIF en hoe weet ik of deze goed werkt?
Wij gebruiken de LightSheer DUET diodelaser, op dit moment de beste apparatuur ter wereld voor permanente ontharing. Het is een medische laser uit de Verenigde Staten met FDA (Food and Drug Administration) Approval. Dit is een kwaliteitskeurmerk die de effectiviteit en veiligheid van het product weergeeft. Wij richten ons volledig op laserontharing en zijn up-to-date met de laatste ontwikkelingen uit de Verenigde Staten op het gebied van lasertechnologie. Wellicht leuk om te weten is dat SENSITIF als eerste in Nederland met deze laser is gaan werken.
Zijn er risico’s aan verbonden?
Nee, niet als je je houdt aan onze voorschriften en richtlijnen. Deze staan vermeld op de informatiebrief die je tijdens het consult meekrijgt. Ook wordt er tijdens de intake goed gekeken naar de medische achetrgrond van de client. Om maximale zekerheid te krijgen doen we ook nog altijd een testje. Zo zien we goed hoe de huid reageert.
Overigens heeft onderzoek uit de Verenigde Staten aangetoond dat het klinisch is bewezen dat een behandeling met de LightSheer DUET en/of ET geen nadelige lange termijn effecten heeft.
Wie voeren de behandelingen uit en is er een arts verbonden aan de kliniek?
Er is een arts en een dermatoloog verbonden aan de kliniek. SENSITIF stelt hoge toelatingseisen aan het personeel en is gespecialiseerd in laserontharing. De behandelingen worden uitgevoerd door goed opgeleide lasertherapeuten die werken onder strenge hygiënische omstandigheden.
Wanneer kan ik het beste beginnen met de behandelingen?
Het maakt niet uit wanneer je begint, maar zorg er wel voor dat je je 6 weken tegen de zon bent beschermd en niet hebt geharst. Je kunt het te behandelen gebied het beste beschermen met kleding en anders met een sunblock/ zonnebrand.
Kan ik tussentijds stoppen met de behandelingen en later weer doorgaan?
Ja dat is mogelijk. Omdat elk gebied zijn eigen haarcyclus kent, is het goed dit stoppen in overleg met onze medewerkers te plannen. Zij kunnen aangeven wat de minste impact heeft op de totale behandeling. Tijdens het consult kunnen wij je hierover informeren.
Kan ik na een laserbehandeling in het gezicht gewoon over straat lopen?
Ja, dat kan. We koelen het behandelde gebied zeer goed en om die reden is er na de laserbehandeling niets of nauwelijks iets te zien van de behandeling.
Is het pijnlijk?
Permanent ontharen met de LightSheer DUET is nagenoeg pijnloos. Het beperkt zich tot een kort, warm, prikkend gevoel. Van alle ontharingsmethoden is de Lightsheer DUET aantoonbaar het minst pijnlijk.
klantenvertellen
145 beoordelingen
sluiten