Wij zijn gewoon open!

Definitieve ontharing

Definitieve ontharing; een droom die uitkomt!

Definitieve ontharing was voor veel mensen altijd maar een droom. Ontharen op de klassieke methode is vaak een heel gedoe. Regelmatig herhalen en een pijnlijke, geïrriteerde huid gaan veelal gepaard met epileren, harsen en scheren. Maar die tijd is nu voorgoed voorbij. De droom van definitief ontharen wordt werkelijkheid met de techniek van laserontharing. Laser ontharen is een methode die het permanent ontharen dichterbij brengt. Ben jij het zat om iedere maand opnieuw dezelfde marteling te ondergaan tijdens het harsen of epileren? Dan is definitieve ontharing met de laser dé oplossing!

Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.

Behoefte aan definitieve ontharing? SENSITIF behandelt alle gebieden

Voor definitief ontharen ben je bij SENSITIF aan het juiste adres. Op een snelle, veilige en effectieve manier worden de haartjes permanent verwijderd. Dit geldt voor zowel vrouwen als mannen en voor vrijwel alle lichaamsdelen.

  • De oksels. Weg met transpiratie, irritatie en jeuk. Ervaar het gemak en de vrijheid.
  • De benen. Zijdezachte, gladde benen, wie wil dat niet?
  • Rug & schouders. Een behandeling die iets langer duurt vanwege de dikte en intensiteit van de haargroei. Maar, het resultaat zal verbluffend zijn.
  • Borst & buik. Nooit meer pijn lijden tijdens het harsen van de borst. Definitieve ontharing met de lasermethode is dan ook ideaal voor mannen.
  • Bikinilijn. Zeg maar dag tegen stoppeltjes en huidirritaties, want met laserontharing krijg je een gladde en mooie bikinilijn.
  • Gezicht. Op een veilige manier krijgt je gezicht meer glans en word je verlost van ongewenste haargroei.

Reken af met overbeharing

Wil je af van overbeharing op ongewenste plekken? De laserbehandelingen van SENSITIF zijn voor alle huidtypen geschikt. Dus of je nu een lichte huidskleur hebt of een donkere; laser ontharen kan worden toegepast op huidtype I tot en met huidtype VI. Uiteraard gaat er eerst een consult aan vooraf om de huid en het haar te inspecteren, voordat wordt overgegaan tot definitieve ontharing.

The creation of beauty is art
Vrijheid
Zelfvertrouwen
Schoonheid
Geluk
klantenvertellen
145 beoordelingen
sluiten