Wij zijn gewoon open!

Oksels zonder stoppels

Behalve dat je het misschien niet zo heel charmant vindt om met okselhaar rond te lopen, heeft het definitief ontharen van je oksels nog een groot voordeel: je zweet en ruikt er minder door.

Helaas zweet je niet minder, maar dat je het minder ruikt is al fijn. In de zomer is het vaak een dagelijkse klus het verwijderen van je okselhaar en het is ook iets wat je héél makkelijk vergeet. En waar veel mensen zich ook aan storen zijn donkere plekken onder de oksels. Doordat de huid zichzelf wil beschermen tegen wondjes door het scheren, krijgt het een stevigere en dus donkerdere kleur. Gevolg, je voelt je veel minder vrij en je armen hou je liever naar beneden.

Er zijn verschillende manieren om haar onder de oksels te verwijderen. Je kunt het harsen, scheren, epileren of ontharen met ontharingscrème. Dit kan bij sommige mensen zorgen voor flinke irritatie. Na het scheren brengt men het liefst een verzorgende deodorant op die nare geurtjes tegenhoudt. Maar ook dat voelt niet altijd even prettig wanner de huid al gevoelig is.

Een permanente oplossing is dus het ontharen met een laser.

Omdat de oksels gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig hebben, ben je na ongeveer anderhalf jaar klaar. Dit lijkt misschien lang maar de voordelen zijn direct merkbaar. Na je 1e behandeling heb je namelijk enige tijd geen haargroei, dus dat is al een feest! Daarnaast wordt het haar minder, lichter maar ook zachter, waardoor het scheren veel gemakkelijker zal gaan. Wat je overhoud is een mooie gladde en zachte huid.

De oksels kun je het hele jaar door prima behandelen, dit deel van het lichaam komt namelijk niet in de zon.
Dus, door al deze voordelen staat het definitief ontharen van de oksels daarom steeds vaker op de wishlist bij zowel mannen als vrouwen.

Maar wat kost dit nou?

Gemiddeld betaal je zo’n €100,- per behandeling iedere 8 tot 10 weken. Opgeteld is dit natuurlijk een aardig bedrag. Maar weggezet tegen alle waxbehandelingen, scheermesjes en ontharingscrème een groot deel van je leven, die uiteindelijk de haargroei maar tijdelijk doen verdwijnen. Is dit voor heel veel mensen de investering meer dan waard.

Technieken van behandelen

Het verwijderen van haren kan worden gedaan met verschillende behandeltechnieken.
Wij bieden zowel laserontharing als elektrische ontharing aan. Gepigmenteerde haren die storend zijn kunnen permanent verwijderd worden met laserontharing. Witte, grijze en rossige haren kunnen worden verwijderen met elektrische epilatie.

Laat je voorlichten

De intake is kosteloos, duurt slechts een half uur en kan op elk moment van de dag plaatsvinden. Wij bekijken je haar en huid, beantwoorden je vragen en je krijgt alle informatie over de behandeling
SENSITIF levert haar dienst op maat en neemt de tijd voor elk individu. Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

The creation of beauty is art
Vrijheid
Zelfvertrouwen
Schoonheid
Geluk
klantenvertellen
145 beoordelingen
sluiten