Benen definitief ontharen in Amsterdam - SENSITIF
Expert in laser ontharen Bestaan al meer dan 18 jaar Consumentenbond bestempeld Sensitif als 'goed'!

Benen definitief ontharen

Benen definitief ontharen met laserontharing

De concentratie van haargroei op de benen kan variëren. De haargroei op de onderbenen is eenvoudig te behandelen. De haargroei op de bovenbenen is meestal dunner. Bij de intake kijken we of effectief en definitief ontharen van de bovenbenen mogelijk is.

Op de knieën kan te licht en/of te dun haar zitten zodat deze niet behandeld hoeven te worden. Om deze reden is “hele benen” een indicatiegebied. Het te behandelen gebied verschilt dan per klant en kan dus ook in prijs verschillen. Laat je door ons voorlichten.

Bekijk onze acties & tarieven >

Hoe gaat de laserbehandeling van de benen in z’n werk?

Over het algemeen is de haargroei op de benen niet zeer geconcentreerd en heb je met 4 à 5 behandelingen alle haren één keer in de actieve fase gehad.

Volledig ontharen van benen of bovenbenen kan uiteraard gecombineerd worden met de bikinilijn of onze andere behandelingen.

Onze lasertechniek in Amsterdam

Onze laserbehandelingen voeren we uit met de DUET. De LightSheer DUET is de nieuwste techniek in laserontharing met FDA Approval. Deze laser heeft de allernieuwste lasertechniek met het hoogst haalbare resultaat. Hierdoor kunnen we het haar dat van nature op het lichaam voorkomt op een zeer effectieve manier verwijderen. Lees meer over onze werkwijze.

Wil je meer weten? Bel ons of boek online je consult in.

“As for the DUET, it is waaay faster, much less painful, only you have to wait longer for the hair to fall out”.

Benen (Tracey M. Den Haag)

SENSITIF
Koenenkade 8
1081 KH Amsterdam
The creation of beauty is art
Vrijheid
Zelfvertrouwen
Schoonheid
Geluk