Wij zijn gewoon open!

Rug & schouders definitief ontharen

Rug en schouders definitief ontharen met laserontharing

Haar op de rug en op de schouders is een veelvoorkomend probleem. De permanente oplossing voor de definitieve ontharing van de rug en schouders, zijn onze laserbehandelingen.

Het gebied dat bedoeld wordt bij het definitief ontharen van rug en schouders is het T- shirt model. Met een natuurlijke overgang naar andere lichaamsdelen, zoals de armen. Het te behandelen gebied is voor iedereen weer anders, dit heeft te maken met jouw lichaam, maar ook met jouw eigen wensen. Daar passen we dan ook het behandelplan op aan.

Hoe gaan wij te werk?

Rug ontharen met de DUET Laser

De rug en de schouders zijn een indicatiegebied, dat wil zeggen dat het oppervlak per persoon kan verschillen. De rug en de schouders worden behandeld met de DUET laser. Wij zorgen ervoor dat het resultaat zodanig is dat je een natuurlijke overgang naar de armen krijgt. Het voordeel is dat de behandeling van dit grote oppervlak veel sneller gaat.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Totaal schatten we in dat je ongeveer 8 tot 10 behandelingen nodig hebt. Op de rug en de schouders is sprake van dun tot medium dik haar. De intensiteit van de haargroei kan enorm verschillen en dit bepaalt mede het aantal laserbehandelingen dat je nodig hebt.

Gemiddeld zijn dit 2 laserbehandelingen meer, ten opzichte van andere lichaamsdelen. 15% van het haar op rug en schouders is gemiddeld in de actieve fase. Dat is minder dan bij de andere lichaamsdelen en om die reden heb je ook meer laserbehandelingen nodig.

Vanzelfsprekend kun je natuurlijk altijd stoppen met de laserbehandeling zodra je het effect ervan acceptabel vindt. Dit is zeer persoonlijk. Je kunt in ieder geval op dit lichaamsdeel een aanzienlijke vermindering van haargroei verkrijgen.

Hoelang duurt de laserbehandeling?

Voor de meest effectieve werking raden we aan ongeveer 3 maanden tussen ieder behandeling aan te houden. Gezien het aantal behandelingen, ben je in ongeveer anderhalf jaar klaar met de behandeling.

Dat betekent niet dat je ook 1,5 jaar moet wachten op resultaat, na iedere behandeling kan je het verschil al opmerken.

Voor de effectiviteit van je behandeling is het van belang om deze cyclus van 3 maanden goed aan te houden. Dit kan alleen als de huid niet in de zon is geweest gedurende het behandeltraject. Om ook tijdens de zomer door te kunnen gaan met de behandelingen voor de laserontharing van rug en schouders is dit vrij eenvoudig op te lossen door een T-shirt te dragen.

De praktijk wijst uit dat veel mannen daar geen probleem mee hebben. Ook kun je overwegen een behandeling in de zomer over te slaan als je toch in de zon wilt. Hou er dan wel rekening mee dat je in totaal een behandeling extra nodig hebt.

Wat zeggen mensen over onze laserbehandeling van de rug en schouders?

“Het vacuüm is als een massage van de spieren. Echt een wereld van verschil.” Rug en schouders (Tim J. Amsterdam)

“Het voelt heel goed nu, de hoeveelheid haar is verminderd. Wat er nog zit is blonder, ziet er gewoon goed uit; al na 2 behandelingen”. Onderrug (Pieter M. Haarlem)

“Ik hoef me niet meer te schamen omdat ik weet dat mijn rug en schouders er niet meer uitzien zoals het was. Ik manoeuvreer absoluut beter. Een verbetering van mijn gemoedstoestand. Een hele opluchting. In het sociale verkeer is het mede een reden geweest dat ik geen relatie aanging. Ik heb me al die jaren verstopt. Ik durf me nu bloot te geven, ik schaamde me altijd. Dat was een grote hindernis. Het heeft puur te maken met een stukje zelfvertrouwen. Het zat je in de weg. Vanaf de pubertijd loop ik hiermee”. Rug en schouders (Herman van A. Badhoevedorp)

Wil je meer weten? Bel voor een gratis consult of boek online je consult in.

Naast je rug en schouders kan je bij ons ook terecht voor vrijwel alle lichaamsdelen, zo ook het ontharen van borst en buik.

The creation of beauty is art
Vrijheid
Zelfvertrouwen
Schoonheid
Geluk
klantenvertellen
145 beoordelingen
sluiten