Wij zijn gewoon open!

Bikinilijn definitief ontharen

Bikinilijn definitief ontharen met laserontharing

De bikinilijn is zeker een lichaamsdeel dat voor definitieve ontharing in aanmerking komt. Het is een fantastisch gevoel om vrijheid te ervaren met sporten en op het strand. De bikinilijn ontharen komt veel voor. Voor het definitief ontharen van uw bikinilijn bent u bij ons aan het juiste adres en wij leggen u graag uit waarom.

Voordeel bikinilijn laseren t.o.v. epileren, harsen en scheren

Ontharen bikinilijn? Huiduitslag, jeuk, wondjes en bultjes, kortom huidirritaties, zijn vaak het gevolg van scheren, harsen, epileren of elektrische epilatie van uw bikinilijn. Ontharen dient met deze klassieke methoden bovendien regelmatig herhaald te worden.

Dit vervelende karwei behoort nu tot het verleden en je huid wordt door de behandelingen automatisch rustig. Je kunt vandaag de dag met deze innovatieve lasertechniek definitief je bikinilijn ontharen.

Hoe gaan wij te werk?

Na het gratis consult, waarin we jouw wensen in kaart brengen, stellen wij een persoonlijk behandelplan voor je op.

– Hoeveel behandelingen heb je nodig?

De haargroei is binnen de lies zeer geconcentreerd en voor een afdoende effect zijn minimaal zes behandelingen nodig.

Het is een indicatiegebied want de grootte van het te behandelen gebied kan per persoon verschillen, zowel binnen als buiten de lies. Vandaar dat wij onze prijzen hebben onderverdeeld in Small, Medium en Large. Voor meer informatie over de tarieven, neem contact met ons op.

– Doet het pijn?

Het schaamhaar is medium tot dik, wat je bikinilijn ontharen iets gevoeliger maakt. Toch is de behandeling voor iedereen doorgaans goed te verdragen doordat SENSITIF werkt met een effectieve koeling.

– Bescherming na ontharen van de bikinilijn

We raden je aan om met het behandelde gebied zoveel mogelijk de schaduw op te zoeken. Over het algemeen is het plezierig en comfortabel om na het ontharen van je bikinilijn een loszittende broek te dragen. Ook is het verstandig om niet binnen 24 uur een lange fietstocht of paardrijtocht te plannen gezien de gevoeligheid van de liezen.

Na de behandeling is de bikinilijn goed te beschermen tegen de zon met behulp van een broekje met pijpjes, short of pareo. Het gebied kan ook beschermd worden in combinatie met een sunblock. Ondanks het gebruik van een sunblock is het toch niet de bedoeling om te gaan zonnebaden.

Wat zeggen mensen over onze laserbehandeling van de bikinilijn?

“HEAVEN!” Bikinilijn (Elisabeth W. Utrecht)

“De pijn is veel minder en je bent sneller klaar.” Bikinilijn (Sophie K. Zaandam)

Wil je meer weten? Bel voor een gratis consult of boek online je consult in.
Naast je rug en schouders kan je bij ons ook terecht voor vrijwel alle lichaamsdelen, zo ook het ontharen van benen.

The creation of beauty is art
Vrijheid
Zelfvertrouwen
Schoonheid
Geluk
klantenvertellen
145 beoordelingen
sluiten