Laserontharing armen [Gratis Consult] – SENSITIF
Expert in laser ontharen Bestaan al meer dan 18 jaar Consumentenbond bestempeld Sensitif als 'goed'!

Laserontharing armen

Armen definitief ontharen met laserontharing

Armen zijn zeker een gebied wat in aanmerking komt voor laserbehandelingen. In toenemende mate krijgen we de vraag van onze klanten om middels laserontharing armen definitief te ontdoen van ongewenste beharing. Zowel door vrouwen als mannen.

  • Vrouwen zijn veelal geïnteresseerd in het volledig laten ontharen van de armen.
  • Mannen vragen veelal om ze wat uit te dunnen.

Maar beide opties zijn uiteraard mogelijk.

De behandelingen

Over het algemeen is de haargroei op de armen niet heel geconcentreerd, waardoor je met 5 á 6 behandelingen alle haren in de actieve fase hebt gehad. Voor het laten uitdunnen van de armen zijn minder behandelingen nodig, 3 behandelingen zijn dan al snel voldoende.

Bekijk onze acties & tarieven >

Ons behandelplan bij het uitdunnen of ontharen van armen

“Hele armen” is een indicatie voor het te behandelen gebied. Maar omdat op de bovenarmen veelal enkel licht of dun haar zit, kan en hoeft dat niet behandeld te worden. Overigens zijn er verschillende huidtypes te onderscheiden en bezit elke huid een bepaald “haartype”. Tijdens een consult onderzoeken we in welke categorie jouw huid valt en informeren we je welke behandeling het beste voor je is. We stellen dus allereerst een behandelplan met jou op.

Wat we verder adviseren wanneer je kiest voor het laten behandelen is dat je gedurende het behandeltraject je goed beschermt tegen de zon. Wil je dus snel met de behandeling starten zorg dan voor afdoende zonbescherming vooraf en laat het gebied van te voren niet harsen.

Definitieve ontharing bij SENSITIF in Amsterdam

Naast het uitdunnen of ontharen van de armen kan je bij SENSITIF in Amsterdam terecht voor vele behandelingen. Denk aan het ontharen van het gezicht, borst en buik, rug en schouders, oksels, bikinilijn en benen. Je wensen kan je aangeven in het eerste gratis consult en wij maken voor je een behandelplan op maat. Het verschilt namelijk per type huid hoeveel behandelingen het gewenste effect geven.

Wil je meer weten? Bel voor een gratis consult of boek online je consult in.
(Ook ‘s avonds en in het weekend geopend)

SENSITIF
Koenenkade 8
1081 KH Amsterdam
The creation of beauty is art
Vrijheid
Zelfvertrouwen
Schoonheid
Geluk