Applisonix Selectif Pro [gratis consult] – SENSITIF
Expert in laser ontharen Bestaan al meer dan 18 jaar Consumentenbond bestempeld Sensitif als 'goed'!

Applisonix Selectif Pro

Ultrageluid maakt definitief en pijnloos ontharen voor alle haarkleuren mogelijk, zelfs voor blonde en grijze haren

Laserontharen is één van de meest effectieve manieren om definitief een einde te maken aan ongewenste haargroei op het lichaam. Hierbij geldt echter wel: hoe donkerder de haar, hoe beter het resultaat. Het licht van de laser heeft namelijk meer moeite met het definitief vernietigen van lichte haren.

Gelukkig is er tegenwoordig een alternatief waarbij lichte haren wel doeltreffend kunnen worden verwijderd. Deze nieuwe methode heet Applisonix en is ’s werelds eerste klinisch bewezen ultrasound haarverwijderingssysteem dat een oplossing biedt voor alle soorten haar en huidtypes.

Applisonix is dan ook een waardevolle toevoeging aan de behandelmethodes van Sensitif!

Online afspraak maken >

Applisonix biedt alleen maar voordelen

In tegenstelling tot laserontharing werkt Applisonix door middel van ultrageluid. Dit heeft niet alleen een positief effect op het te ontharen gebied, maar is ook nog eens vrijwel geheel pijnloos. De ultrageluidsgolven worden namelijk zeer lokaal afgegeven en dringen niet door in het omliggende weefsel. Hierdoor is ontharen met ultrageluid dan ook een ideale methode voor mensen met een gevoelige huid.

Definitief ontharen met Applisonix Selectif Pro biedt de volgende voordelen:

  • geschikt voor alle haarkleuren (ook voor blond, rossig en grijs haar);
  • geschikt voor alle huidtypes (ook de door zon gebruinde huid kan probleemloos worden onthaard);
  • het is pijnloos;
  • het is zeer nauwkeurig;
  • uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid;
  • er zijn geen bijwerkingen;
  • het geeft een blijvend en langdurig resultaat.

Nauwkeurig en pijnloos

Het ultrageluid dat bij het definitief ontharen met Applisonix wordt gebruikt, zorgt ervoor dat de energie hiervan in de haarwortel in warmte wordt omgezet. Hierdoor raakt de haarwortel dusdanig beschadigd dat de haar zich niet meer kan herstellen. De haar zal niet meer terug groeien en het resultaat mag duidelijk zijn: een gladde en haarloze huid.

Door de nauwkeurigheid van deze manier van ontharen is Applisonix bovendien uitermate geschikt voor de behandeling van gevoelige gebieden zoals de wenkbrauwen, oren, bovenlip en neus.

Een persoonlijk behandelplan

Om met Applisonix het beste resultaat te bereiken zijn meerdere behandelingen nodig. Hoe vaak er onthaard moet gaan worden, is afhankelijk van de groeisnelheid van de haartjes, maar reken op eens per twee tot vier weken. Na verloop van tijd zal je merken dat de haartjes minder snel terug groeien en kan de periode tussen de behandelingen langer worden.

Hoe lang de behandelperiode is, ligt aan het gebied dat je wilt laten ontharen. Deze varieert van enkele maanden tot enkele jaren. Om succesvol met ultrageluid te kunnen ontharen, is het verder noodzakelijk dat de haartjes niet te kort zijn. Deze moeten tijdens de behandeling ongeveer 4 millimeter lang zijn zodat ze met een pincet kunnen worden vastgepakt.

Kies voor Applisonix

Zoals bij iedere vorm van definitief ontharen is het bij Applisonix ook mogelijk dat na verloop van tijd weer nieuwe haren kunnen terugkomen. Onder invloed van veranderingen in het lichaam – bijvoorbeeld door hormonen of medicatie – blijft er altijd een kans bestaan dat donshaartjes veranderen in dikkere haren. Ook deze kunnen uiteraard weer succesvol met Applisonix worden verwijderd.

Bovendien vergoeden steeds meer zorgverzekeraars een behandeling om definitief te ontharen. Wij raden je dan ook aan om dit na te vragen bij jouw verzekering en geven je graag meer informatie over onze nieuwe Applisonix.

Vraag een gratis consult aan in Amsterdam

Benieuwd geworden naar de Applisonix Selectif Pro? We geven je graag meer informatie. Plan een afspraak in bij onze praktijk in Amsterdam.

SENSITIF
Koenenkade 8
1081 KH Amsterdam
The creation of beauty is art
Vrijheid
Zelfvertrouwen
Schoonheid
Geluk