Laser clinic in Amsterdam - Sensitif
Expert in laser ontharen Bestaan al meer dan 18 jaar Consumentenbond bestempeld Sensitif als 'goed'!

Sensitif Laser Clinic Amsterdam

Voor definitief ontharen en non-invasieve huidverbeteringen & huidverzorging

Definitief ontharen in onze laserkliniek

Een droom van velen: voorgoed van je ongewenste haargroei af zijn. En met ‘voorgoed’ bedoelen we ook écht voor altijd. Dankzij Sensitif hoef je je nooit meer te scheren, epileren of harsen. We zijn gespecialiseerd in het definitief ontharen door middel van laserbehandelingen. Je krijgt gegarandeerd een stralende huid na een bezoekje aan onze laser clinic in Amsterdam! Naast laserbehandelingen bieden we nu verschillende huidbehandelingen.

  • Gratis intake met persoonlijk behandelplan
  • 100% pijnloze en nauwkeurige ontharing
  • Gemiddeld maar 6 behandelingen nodig
  • We werken met medisch gekeurde lasers
  • Ook ’s avonds en in het weekend geopend

Zien hoe wij te werk gaan

Neem een kijkje in onze kliniek en kijk mee binnen onze praktijk.

Gratis eerste consult

Gemakkelijk online of telefonisch te boeken en ervaar onze werkwijze.

9,2

Beste van
Nederland!

Slechts 4 van de 24 door de Consumentenbond in Nederland beoordeelde praktijken kregen de kwalificatie: “goed”, waaronder SENSITIF als enige in Amsterdam!

Laserontharing door
de experts van Sensitif

Sensitif is dé laserkliniek in Amsterdam als het gaat om laserontharing. En dan hebben we het niet over ‘zomaar’ laserontharing: we bieden namelijk een definitieve ontharing aan die ervoor zorgt dat jij voorgoed kunt genieten van een zachte en haarvrije huid. Zeg het scheren, epileren en harsen dus maar vaarwel!

Gratis intakegesprek voor laserontharing

Om een goede samenwerking met elkaar aan te gaan, is het belangrijk dat we jou (en je huid- en haartype) goed leren kennen. Op basis hiervan stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Yolanda Rm
Yolanda Rm
06/12/2021
I had laser treatment in the bikini line with Sensitif and I can't be more satisfied with the result and with the care and attention provided by the team. Charlotte and her colleagues are very kind and they are always looking for the best results for you. They informed about the process since the beginning and they addressed all my concerns very well. In every session, they took care that I felt comfortable and they always asked me if I had any skin irritation, but not, I had not skin irritations at all, and so, that my skin is very sensitive. This is the best investment I've done for myself and very happy to have chosen Sensitif for it. Thanks Sensitif!
Lisa Gigante
Lisa Gigante
23/11/2021
3 jaar geleden begonnen toen met 3 dochter van 2 x16 en 1 x 18 . Een paar x gevraagd is het niet te vroeg want niemand wil ze behandelen pas vanaf 18 jaar. Dat was geen probleem. Gezien ze nergens prijzen publiceren wordt er ter plekke een prijs bepaald en daar een 50 procent op gegeven wat nog steeds 3 x hoger is dan de gemiddelde behandeling van een gelijke behandeling ergens anders. Maar ik was zelf 15 jaar geleden met succes hier geweest en wilde hier mijn dochters laten behandelen door laten behandelen . Inmiddels allemaal andere eigenaren Na 1 jaar aangegeven dat het niet het resultaat gaf wat we wilde. Ja ze waren nog jong en covid tussenpauze enz.hielp niet Toen heb gemaild en aangeven dat ik het niet fijn vond dat elke behandelaar (3 behandelaars gehad) iets anders zei en de laatste zelfs zei dat ze niet goed behandeld werden . Eerst werd het door het hoofd beaamd toen tegen gesproken omdat chantal opeens aangaf dat het daar niet aanlag. Ook heb ik eerlijk gevraagd heeft het nog nut . Ja dat had het en kreeg nog een korting. Later kreeg ik een mail en een belletje dat ze de korting gingen terug draaien....euro 4500 x 3 verder moet ik op zoek naar een nieuwe behandelaar. En wil met dit bedrijf waar ik verschillende mensen naar heb verwezen en ook weg zijn gegaan niks mee te maken meer hebben. Kan dit verhaal 3 x plaatsen maar er zijn een aantal dingen te duur niet transparant en niet luisteren naar de klant duidelijk een doel geld verdienen. Alles wat chantal zegt dat geloofd de commerciële directeur ook al geeft de behandelaar aan dat iets niet goed gaat. Correspondentie bij mij ervaring of ervaring delen mail mij. Vrgrt lisa gigante
Kateryna Derkach
Kateryna Derkach
06/10/2020
Professional, informative and relaxing
Dirkje Wempe
Dirkje Wempe
11/08/2020
Super tevreden over de behandeling! Hele aardige mensen die je goede informatie geven en een goede service bieden! Heel eerlijk en oprecht.
Safeya Elmahdy
Safeya Elmahdy
28/05/2020
Helemaal perfect! Super professionele behandeling, schoon en werken met precisie! Ben super blij met het resultaat! Snel weer terug om de rest te doen!!!
Philippe Bosmans
Philippe Bosmans
26/05/2020
Ben bij Sensitif geweest voor een rug en schouderontharing. Zeer professioneel en vriendelijk. Echte aanrader.
Jordan Limon
Jordan Limon
25/05/2020
Ik heb een erg goede ervaring bij sensetif gehad, ik ben aan het einde van mijn behandelingen en heb goede resultaten
Jet Oosterwijk
Jet Oosterwijk
18/05/2020
Na lang onderzoek en vergelijk uiteindelijk voor Sensitif gekozen. En daarvan heb ik geen moment spijt. Van áltijd kunnen parkeren - in het Amsterdamse Bos - tot en met het feit dat het er zeer schoon is plús de oprechte (!) betrokkenheid van de dames... Ik kan alleen maar zeggen: AANRADER!
Martha Vd Ridder
Martha Vd Ridder
18/05/2020
Ik ben in het intake-gesprek duidelijk en op een prettige wijze geïnformeerd over het behandelplan voor laserontharing van mijn oksels. Dit heeft mij doen overtuigen bij Sensitif te starten. Inmiddels heb ik laatst mijn 4e behandeling gehad, en met nog 2 te gaan merk ik al duidelijk het effect! Ik ben dan ook erg tevreden en met de zomer in het vooruitzicht is het ideaal dat ik nooit meer hoef te scheren.

Laserkliniek in Amsterdam: snel naar een gladde huid

Bij ons hoef je gemiddeld maar zes keer naar de kliniek te komen voor een laserbehandeling. Dit is aanzienlijk minder dan bij vele andere laserklinieken. Het resultaat is daarentegen hetzelfde, al dan niet beter: een gladde, haarvrije huid waar je voor altijd van kunt genieten. Tijdens het eerste gratis consult bespreken we uitgebreid de diverse opties met je. Vaak bepalen we tijdens dat gesprek ook al het aantal behandelingen. Of het nu gaat om haren op je gezicht, rondom de bikinilijn, op de rug of op de benen: we helpen je ervan af!

Veilige en doeltreffende laserbehandelingen

De laserbehandelingen zijn zeer veilig en doeltreffend. Onze specialisten maken gebruik van de beste apparatuur om zo definitief ontharen mogelijk te maken. Hiervoor gebruiken we bij Sensitif vaak de medische LightSheer DUET Diodelaser. Dit instrument is door de FDA in Amerika officieel goedgekeurd. De behandelingen zijn ideaal voor zowel mannen als vrouwen!

Ook voor huidverbetering ga je naar Sensitif

Bij Sensitif kunt u naast laserbehandelingen terecht voor verschillende huidverbeteringsbehandelingen. Dankzij onze innovatieve en effectieve behandeltechnieken laten we je huid weer aanvoelen als nieuw. Na een esthetische anti-aging behandeling zoals de Venus Viva ervaart u minder (acne) littekens, striae, rimpels of pigmentvlekken. Onze huidverbeteringsbehandelingen zijn geschikt voor alle huidtypen.

Behandelingen in onze laserkliniek

Bij Sensitif kan je terecht voor laserbehandelingen op elk gebied van je lichaam. Meer weten over wat je bij onze laser clinic kunt verwachten? Kijk dan eens bij onze behandelingen:

Meer lezen over definitief ontharen

Pilonidale cysten voorkomen met laserontharing
Scheren of laseren: wat pas het beste bij jou?
Ongewenste haargroei in de nek.
Laserontharing bij tieners.
Laserontharen; ook voor mannen!
Is laser ontharen iets voor mannen ..?
Hoe belangrijk is zonbescherming bij het laseren?
Hoe effectief zijn thuisapparaten?
Een goede zonbescherming is onmisbaar voor en na een laserbehandeling
De meest gestelde vragen over laserontharen
Laserontharing tijdens zwangerschap
Storende oorharen
Rughaar verwijderen
Vermijd UV-licht! (zon én zonnebank)!
Oksels zonder stoppels

Maak een afspraak bij Sensitif

Wil je meer informatie over een van onze behandelingen? Of wil je weten hoeveel afspraken jij ongeveer nodig hebt om het optimale resultaat te bereiken? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek met een van onze medewerkers.