Nekhaar laseren - definieve ontharing
Expert in laser ontharen Bestaan al meer dan 18 jaar Consumentenbond bestempeld Sensitif als 'goed'!

Nekhaar laseren

Na een bezoek aan de kapper zijn die storende nekhaartjes mooi verdwenen. Toch is dit maar voor korte duur. Binnen enkele dagen dienen de eerste stoppels zich al weer aan.

Het verwijderen van haren in de nek is vooral bij mannen dan ook iets wat regelmatig bijgehouden moet worden.

Maar wat kun je hier aan doen? Behalve dan het dagelijks scheren of trimmen van de haartjes… Het antwoord hierop: laat je nekhaar laseren.

Advies

Laserontharing bied uitkomst. Ook in dit gebied zijn laserbehandelingen zeer effectief. Afhankelijk van de grote van het gebied ben je gemiddeld in 6 tot 8 behandelingen van je haargroei af.

Doordat ontharing met laser werkt met de melanine in de individuele haarzakje, geeft het het beste resultaat op een lichte huid (weinig melanine) met donker haar (veel melanine); de melanine in het haar neemt de meeste straling op van de laser.

Tijdens het traject worden de haartjes dunner , lichter en minder,  het voordeel merk je dus direct.

Het is de snelste én meest efficiënte manier voor een definitieve ontharing van het nekhaar.

Beste tijd om te starten?

Je kunt dit gebied het beste laten behandelen na de zomer. Het is namelijk belangrijk dat de huid niet aan zonlicht wordt bloot gesteld. De herfst/winter leent zich daar dus perfect voor.

Wil jij dus van ongewenste haargroei in je nek af? En wil je dat het resultaat permanent is? Laat je dan tijdens een gratis consult voorlichten door een van onze specialisten. Zij kunnen je alles vertellen over de werking en effectiviteit van deze behandeling.

Gratis consult bij Sensitif

Het begint bij goede voorlichting en advies. Daarna kunnen we kijken wat het beste bij je situatie en wensen past. In veel gevallen is laserontharing een hele goede keuze om van storende haargroei af te komen. Wij kunnen je hierbij helpen.

The creation of beauty is art
Vrijheid
Zelfvertrouwen
Schoonheid
Geluk