Laserontharen; ook voor mannen!
Expert in laser ontharen Bestaan al meer dan 18 jaar Consumentenbond bestempeld Sensitif als 'goed'!

Laserontharen; ook voor mannen!

Veel mannen hebben last van ongewenste haargroei op het lichaam. Vooral de rug, de schouders en de billen zijn gebieden waar vaak haar groeit en waar je het liefst vanaf zou willen. Alleen kun je er zelf zo moeilijk iets aan doen!

Tenminste, dat was voordat de techniek van het laser ontharen werd ontwikkeld. Door middel van laserontharing is het namelijk heel eenvoudig om definitief een einde te maken aan ongewenste haargroei. En niet alleen op de rug, de schouders en de billen, maar ook op de borst, de buik, de benen, de voeten, de tenen, de oksels, de armen, de handen en het gezicht. Kortom, overal waar je de haargroei liever kwijt dan rijk bent.

De 3 meest voorkomende redenen om voor laserontharen te kiezen

Het is dan ook niet zo vreemd, dat laserontharen ook bij mannen steeds populairder wordt. Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een laserbehandeling, zoals:

• Een gladde huid ziet er mooier uit
• Een gladde huid is hygiënischer
• Een gladde huid maakt een einde aan huidirritaties die veroorzaakt worden door onder andere scheren, zweten en ingegroeide haren.

Scheren leidt tot huidirritaties

Heb jij na het scheren last van een pijnlijk en geïrriteerd gevoel? Je bent niet de enige: doordat je je vaak scheert, wordt de huid gevoeliger en raakt de huid sneller geïrriteerd. Deze irritatie kan bestaan uit ingegroeide haren, jeuk en rode en pijnlijke bultjes.

Door de haargroei uit te dunnen of permanent te laten verwijderen door middel van een laserbehandeling, wordt het scheren makkelijker. Hierdoor ontstaan er minder vaak irritaties. Wil je de haargroei in een bepaald gebied uitdunnen, reken dan op zo’n 3 tot 4 behandelingen.

Voor altijd van ongewenste haargroei af

Is het uitdunnen van het haar voor jou niet voldoende, dan kun je ook kiezen voor een definitieve laserontharing. Hierbij wordt al het haar door middel van de laser verwijderd en houd je een mooie, gladde huid over. Dit is ideaal voor de lastige gebieden zoals de rug, billen en schouders. Je hoeft er nooit meer iets aan te doen! Om definitief van ongewenste haargroei af te komen, zijn meestal zo’n 6 tot 8 laserbehandelingen nodig.

Het is dus niet verwonderlijk dat veel mannen de voordelen van een definitieve laserontharing in zien. Jij ook? Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden!

The creation of beauty is art
Vrijheid
Zelfvertrouwen
Schoonheid
Geluk