Is laser ontharen iets voor mannen?
Expert in laser ontharen Bestaan al meer dan 18 jaar Consumentenbond bestempeld Sensitif als 'goed'!

Is laser ontharen iets voor mannen ..?

De een zal zich scheren, de ander gaat voor waxen. Maar wat is nou de beste methode voor storende haargroei?

Tijdens de puberteit worden haren onder invloed van androgenen – de mannelijke geslachtshormonen – dikker, zwaarder en donkerder. Mannen krijgen haren in het gezicht, op de buik, borst, de armen en benen, nek en soms ook op de schouders en de rug. Het duurt enige tijd voordat het uiteindelijke beharingspatroon bereikt wordt bij de man, omdat de hormoonspiegel pas na het 30ste levensjaar stabiliseert.

Sommige mannen vinden een beetje haar op hun rug, schouders, borst en buik niet erg, maar wel zodra het heel dichtbegroeid, donker of stug is. Steeds meer mannen kiezen daarom voor een definitieve oplossing voor ongewenste haargroei: laser ontharen.

Hoe werkt het?

Laser is al jaren een medisch erkende techniek voor het definitief verwijderen van ongewenste haargroei. De grote effectiviteit van de laserbehandeling met de LightSheer Duet staan garant voor een snel en optimaal resultaat. De laser produceert een lichtbundel met een specifieke golflengte (810 nm), in zeer hoge concentratie. De laserstraal wordt in een fractie van een seconde uitgezonden op de huid. De energie van de laserstraal wordt geabsorbeerd door het pigment van de haren en zet deze om in warmte. Deze warmte zorgt voor de vernietiging van de haarwortel, zodat hieruit geen nieuw haar meer kan groeien.

Wat is het resultaat?

Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig afhankelijk per gebied. De haargroei zal sterk verminderen en kun je een blijvende haarreductie verwachten tussen de 80/90%. Wanneer er haar terugkomt zal dat veel minder, dunner en lichter van kleur zijn. De interval tussen de behandeling ligt tussen de 6 en 10 weken.
Tevens kun je altijd stoppen met de behandeling wanneer het effect voor jou acceptabel is.

Boek een gratis intake

Wil je informatie over laserontharing? Tijdens een vrijblijvend intakegesprek beantwoorden we al je vragen. Je ontvangt een prijsopgave die afgestemd is op je huidtype en haarconcentratie. Hierbij wordt ook het aantal behandelingen besproken. Dit gesprek is kosteloos. Het is ook mogelijk om een afspraak in de avonduren of op zaterdagen te plannen.

The creation of beauty is art
Vrijheid
Zelfvertrouwen
Schoonheid
Geluk