Last van storende oorharen? Laserontharing biedt oplossing
Expert in laser ontharen Bestaan al meer dan 18 jaar Consumentenbond bestempeld Sensitif als 'goed'!

Oorhaar verwijderen

Verwijderen van oorhaar is mogelijk iets waar je nog niet veel over gehoord hebt Maar iedereen die haren heeft op plaatsen waar men dat liever niet wil, kent het probleem van altijd maar scheren, harsen of epileren.

Ga je voor de lange termijn of korte termijn oplossing?

Als je maar een paar uitstekende haren hebt, dan is trekken met een pincet een makkelijke manier om die haren te verwijderen en ze een paar weken niet meer te zien. Maar de kans is groot dat je dit steeds vaker zal moeten doen.

  • Een pincet zal de haren vaak niet goed vasthouden en zodoende afbreken in plaats van bij de wortel er uittrekken.
  • Harsen, scheren of het gebruik van een oortrimmer zijn helaas maar tijdelijke oplossingen.
  • Het lastige is ook nog eens dat je het zelf bijna niet kunt zien, en dus makkelijk de huid kan beschadigen.

De invloed van hormonen bij haargroei

Het mannelijke hormoon dihydrotestosteron zorgt voor haargroei. Veranderingen in de hormoonhuishouding zijn van invloed op de haargroei.

De hormoonhuishouding verandert in de puberteit en bij het ouder worden. Bij het ouder worden reageren de haarzakjes op de hoofdhuid niet goed meer op de hormonen, daardoor worden de haren dunner.
Op andere plaatsen worden de haarzakjes juist gestimuleerd. Hier worden de haren dikker en langer.

“De haren op de wenkbrauwen, in de oren en in de neus zijn gevoelig voor een sterkere groei.”

Zo kom je er vanaf

Ervaar het voordeel van laserontharing. Door middel van de medische Light Sheer Diode Laser behoort storende haargroei definitief tot het verleden.

Bij laserontharing wordt gebruik gemaakt van lichtpulsen om het haarzakje te beschadigen. Het haar zal na een aantal behandelingen al lichter en dunner uitgroeien. En uiteindelijk ben je van die vervelende donkere haartjes af.

Maar hoe werkt dat dan?

De haarzakjes, ook wel follikels genoemd, bevinden zich in de onderste laag van de huid. Vanuit deze laag groeit de haar, waarvan je alleen het verhoornde gedeelte kunt zien. Vanuit het haarzakje wordt permanent nieuwe haargroei aangemaakt.

Om de haren blijvend weg te krijgen, is het nodig om het haarzakje én de haarwortel te vernietigen. Wanneer beide zijn vernietigd, kunnen geen nieuwe haren worden aangemaakt. Het haarzakje wordt vernietigd door middel van de laserpuls. De haar dient hierbij als geleider van deze puls.

Door de energie van het laserlicht beschadigt het haarzakje en kan er geen nieuwe haar meer uit groeien. De laserbehandeling is een veilige, effectieve en definitieve behandeling tegen ongewenste haargroei.

Afhankelijk van je huidtype zijn er zo’n 5/6 tot 7 behandelingen nodig.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Boek dan gratis een consult en wij verstrekken je alle informatie die je nodig hebt.

The creation of beauty is art
Vrijheid
Zelfvertrouwen
Schoonheid
Geluk