Die ellendige rode bultjes.. zo kom je er van af!
Expert in laser ontharen Bestaan al meer dan 18 jaar Consumentenbond bestempeld Sensitif als 'goed'!

Die ellendige rode bultjes.. zo kom je er van af!

De een lijkt en nooit last van te hebben, terwijl de ander ze na elke scheer of waxbeurt ziet verschijnen. Ingegroeide haren, dat ja!

Het jeukt, ziet er niet uit en je wil er zo snel mogelijk vanaf.

Over de ingegroeide haartjes

Een ingegroeide haar is een haartje dat na het scheren of epileren niet opnieuw naar buiten groeit. Je herkent het aan een rood bultje, vaak gepaard met een gele verkleuring (talg). Ingegroeide haren kunnen op elke plek van het lichaam ontstaan. Toch ontstaan ze met name op plekken waar de haren dikker zijn, zoals in de schaamstreek, oksels.

Een ingegroeide haar ontstaat doordat een haar opgesloten raakt na het scheren of epileren. De haar groeit vervolgens niet meer goed naar buiten, waardoor deze onder het huidoppervlak zit en een weg zoekt om toch te groeien. Een ingegroeide haar kan leiden tot een ontsteking van het haarzakje. Een haar die onderhuids groeit kan namelijk de talgproductie in de talgklier blokkeren.

Wil je ingegroeide haren definitief behandelen? Dan biedt laserontharing uitkomst. Bij laserontharing worden de haarzakjes vernietigd door een laser en de huid definitief onthaard. Het pigment van de haren absorbeert het laserlicht en zet dit om in warmte. Het haarzakje gaat kapot, waardoor er geen nieuwe haar meer groeit.

Behoor jij tot deze doelgroep?

Vanaf 16 jaar kun je al starten met laserontharing bij Sensitif. We bereiden je goed voor en verstrekken duidelijke informatie over wat je kunt verwachten. Goede voorlichting is namelijk van essentieel belang vinden wij!

*Informeer naar onze speciale tarieven voor jongeren

The creation of beauty is art
Vrijheid
Zelfvertrouwen
Schoonheid
Geluk