Ben jij al bikiniproof!
Expert in laser ontharen Bestaan al meer dan 18 jaar Consumentenbond bestempeld Sensitif als 'goed'!

Ben jij al bikiniproof!

Elke zomer voortaan heerlijk op vakantie naar het strand met een gladde huid. Laserontharing is de oplossing om van deze storende haargroei af te komen. Een gladde huid die lekker aanvoelt, en nooit meer last van ingegroeide haartjes.

Voorbereidingen zijn niet nodig voor permanent ontharen, maar zorg er wel voor dat je 2 maanden niet in de zon bent geweest en niet hebt geharst.

Afhankelijk van het lichaamsdeel vindt de behandeling om de 6 a 12 weken plaats. We volgen hiermee het natuurlijke verloop van je haarcyclus. Gaandeweg wordt je huid tijdens de behandeling gladder, zachter en mooier.

Wil je de prijs weten? Boek dan gratis een consult. We hebben vaste prijzen en indicatieprijzen. Om je optimaal te kunnen voorlichten en je het totale plaatje te kunnen geven is het noodzakelijk dat we eerst naar je huid en haar kijken. Heb je een voorgeschiedenis met ontharingsbehandelingen dan ook dat meegenomen in het geheel.
The creation of beauty is art
Vrijheid
Zelfvertrouwen
Schoonheid
Geluk