DE TIEN WEETJES VAN DEFINITIEVE ONTHARING!
Expert in laser ontharen Bestaan al meer dan 18 jaar Consumentenbond bestempeld Sensitif als 'goed'!

De tien weetjes van definitieve ontharing!

1 Duur?
Zo op het eerste oog wel. Maar ga je het vergelijken met bijvoorbeeld de tijdelijke aard van harsen en waxen dan valt het reuze mee. Op termijn is het laserontharing zelfs goedkoper. Wat het voor jou kost is afhankelijk van zaken als haar,-en huidtype en huidskleur. Zaken die wij enkel ter plaatse kunnen beoordelen. Wij adviseren daarom een gratis intake bij ons te boeken. Al je vragen kunnen dan beantwoord worden.

2. Pijnlijk? 
Pijn wordt door eenieder anders beleefd maar je voelt laseren altijd een beetje. Wat wellicht goed is om te weten is dat in ons 12-jarig bestaan het nog nooit is voorgekomen dat iemand de behandeling heeft stopgezet wegens pijn.

3. Oplossing voor ingroeiende haren? 
Ja, absoluut. Onze ervaring is dat de huid door de behandelingen veel rustiger wordt en ingroeiende haren zelfs tot het verleden gaan behoren. Dit is de voornaamste reden voor mensen om over te gaan op ontharing middels laser.

4. Beste tijdstip om te starten? 
Ons advies is net na de zomer. De behandeling neemt gemiddeld 6 sessies en de tijd tussen de sessies is minimaal 6 weken. Dus voor glad in de zomer begin je in de vroege herfst!

5. Kun je tijdens de behandelingsperiode niet in de zon? 
Tussen de behandelingen wordt inderdaad schaduw geadviseerd. Met insmeren kan veel bereikt worden maar de beste en meest eenvoudige oplossing is gewoon om net na de zomer te beginnen met de eerste behandeling!

6. Voornamelijk voor vrouwen? 
inmiddels zeker niet meer. Zijn voor vrouwen de bikinilijn en benen nog altijd erg populair, voor mannen zijn dat inmiddels de rug, schouders, borst, buik en billen.

7. Werkt thuisapparatuur? 
Onze apparatuur is niet te vergelijken met de consumentensets die momenteel op de markt te koop zijn. Grootste onderscheid zit in het energieniveau dat wordt gebruikt. Dat is bij professionele apparatuur dermate hoog dat het ‘ongetrainde’ gebruik ervan gevaarlijk kan zijn. Denk hierbij aan brandwonden. Om het optimale resultaat uit de behandeling te halen zijn zaken als apparatuur, ervaring en inschatting van haarperiodes van het grootste belang. Allemaal zaken die je niet bij je thuisapparatuur krijgt!

8. Ervaring en kundigheid van de behandelaar van belang? 
Jazeker. De ervaring van een behandelaar maakt het verschil tussen een goed en een slecht resultaat. Zo is niet alleen de instelling van de apparatuur van belang, maar zeker ook de inschatting van haar,-en huidtype en huidskleur.

9. IPL vs laserbehandelingen… 
Deze technieken verschillen sterk van elkaar. Na jarenlang vergelijk kunnen we inmiddels wel stellen dat laserontharing verreweg het meest effectief is.

10. Geschikt voor alle huid,-en haartypen? 
Voor een gedeelte is dat afhankelijk van de apparatuur. Maar over het algemeen kun je stellen dat hoe lichter de huid en hoe donkerder het haar, hoe succesvoller de behandeling zal zijn. Ook hierbij raden we aan langs te komen. Een inschatting ter plaatse gecombineerd met een testje, geeft een goed beeld van hetgeen bij jou mogelijk is.

The creation of beauty is art
Vrijheid
Zelfvertrouwen
Schoonheid
Geluk