“Ik ging nooit meer zonder pincet de deur uit”
Expert in laser ontharen Bestaan al meer dan 18 jaar Consumentenbond bestempeld Sensitif als 'goed'!

“Ik ging nooit meer zonder pincet de deur uit”

Het is de nachtmerrie van veel vrouwen: haargroei in het gezicht. Als je er last van hebt, denk je al snel dat je de enige bent en dat iedereen het ziet. Toch komen baardgroei en snorren relatief vaak voor bij vrouwen.

In veel gevallen wordt er voor gekozen om deze ongewenste haargroei te verwijderen door te scheren, te epileren of te waxen. Het resultaat is helaas maar al te vaak een gezwollen gezicht en hevige uitslag. Herken jij dit probleem ook en durf jij de deur niet meer uit zonder eerst uitgebreid in de spiegel gecheckt te hebben hoe je gezicht eruit ziet? Dan is het goed om te weten dat laserontharing uitkomst kan bieden.

Laserontharing als effectief middel tegen ongewenste haargroei

Laserontharing kan een wereld van verschil betekenen voor iedereen die te maken heeft met ongewenste haargroei. Dus niet alleen in het gezicht, maar ook op bijvoorbeeld de borsten, de tepels of op de buik. Overal waar haar groeit waar jij je voor schaamt, kan het permanent verwijderd worden door middel van laserbehandelingen.

Laserontharing staat bekend als één van de meest efficiënte methodes voor definitief ontharen. Bij laserontharen gebruikt men een apparaat dat laserlicht uitzendt. Pigment is in staat om dit licht te absorberen. Het is bij deze behandeling de bedoeling dat de laser door de haar wordt geabsorbeerd en dus niet door de huid. Als de laser door de haar wordt geabsorbeerd dan wordt het haarzakje effectief vernietigd. Laser ontharen is niet allen efficiënt, maar ook nagenoeg pijnloos.

In één jaar af van ongewenste haargroei

Wil je een zo goed mogelijk resultaat bereiken met laserontharing, dan heb je meerdere behandelingen nodig. Dit komt doordat de laser alleen de haar kan vernietigen wanneer deze zich in de groeifase bevindt. Nu zitten je haren nooit allemaal tegelijk in deze fase (maar gemiddeld slechts zo’n 15%), waardoor een complete, permanente ontharing nooit in één keer uitgevoerd kan worden. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen voor nodig, verspreid over een jaar.

En niet onbelangrijk: ben je aanvullend verzekerd, dan wordt meestal een groot gedeelte van de laserbehandelingen vergoed door je zorgverzekeraar.

The creation of beauty is art
Vrijheid
Zelfvertrouwen
Schoonheid
Geluk