Ultrageluid; definitief en pijnloos ontharen
Expert in laser ontharen Bestaan al meer dan 18 jaar Consumentenbond bestempeld Sensitif als 'goed'!

Ultrageluid maakt definitief en pijnloos ontharen ook voor blonde haren mogelijk

Laserontharen is één van de meest effectieve manieren om definitief een einde te maken aan ongewenste haargroei op het lichaam. Hierbij geldt echter wel: hoe donkerder de haar is, hoe beter het resultaat. Het licht van de laser heeft namelijk meer moeite met het definitief vernietigen van lichte haren.

Gelukkig is er tegenwoordig een alternatief waarbij lichte haren wel doeltreffend worden verwijderd. Deze nieuwe methode heet Applisonix en is ’s wereld eerste klinisch bewezen ultrasound haarverwijderingssysteem dat een oplossing biedt voor alle soorten haar en huidtypes.

Applisonix is dan ook een waardevolle toevoeging aan de behandelmethodes van Sensitif!

Applisonix – alleen maar voordelen

In tegenstelling tot laserontharing werkt Applisonix door middel van ultrageluid. Dit heeft niet alleen een positief effect op het te ontharen gebied, maar is ook nog eens vrijwel geheel pijnloos. De ultrageluidsgolven worden namelijk zeer lokaal afgegeven en dringen niet door in het omliggende weefsel. Hierdoor is ontharen met ultrageluid dan ook een ideale methode voor mensen met een gevoelige huid.

Definitief ontharen met Applisonix biedt de volgende voordelen:

  • Geschikt voor alle haarkleuren – dus ook voor blond, rossig en grijs haar
  • Geschikt voor alle huidtypes – ook de door de zon gebruinde huid kan probleemloos onthaard worden
  • Het is pijnloos
  • Zeer nauwkeurig
  • Met name geschikt voor mensen met een gevoelige huid
  • Er zijn geen bijwerkingen
  • Een blijvend en langdurig resultaat

Nauwkeurig en pijnloos

Het ultrageluid dat gebruikt wordt bij het definitief ontharen met Applisonix zorgt ervoor, dat de energie hiervan in de haarwortel wordt omgezet in warmte. Hierdoor raakt de haarwortel dusdanig beschadigd, dat de haar zich niet meer kan herstellen. De haar zal niet meer terug groeien en het resultaat mag duidelijk zijn: een gladde en haarloze huid.

Door de nauwkeurigheid van deze manier van ontharen, is Applisonix bovendien uitermate geschikt voor de behandeling van gevoelige gebieden, zoals wenkbrauwen, bovenlip, oren en neus.

Een persoonlijk behandelplan

Om met Applisonix het beste resultaat te bereiken, zijn meerdere behandelingen nodig. Hoe vaak er onthaard moet worden, is afhankelijk van de groeisnelheid van de haartjes, maar reken op eens per 2 tot 4 weken. Na verloop van tijd zal je merken dat de haartjes minder snel terug groeien en kan de periode tussen de behandelingen langer worden.

Hoe lang de behandelperiode is, ligt aan het gebied dat je wilt laten ontharen. Deze varieert tussen enkele maanden tot jaren. Om succesvol te kunnen ontharen met ultrageluid is het namelijk noodzakelijk dat de haartjes niet te kort zijn. Deze moeten tijdens de behandeling ongeveer 4 millimeter lang zijn, zodat ze vastgepakt kunnen worden met een pincet.

Kies zelf voor Applisonix

Zoals bij iedere vorm van definitief ontharen, is het bij Applisonix ook mogelijk dat na verloop van tijd weer nieuwe haren kunnen terug groeien. Onder invloed van veranderingen in het lichaam – bijvoorbeeld door hormonen of medicatie – blijft er altijd een kans bestaan dat donshaartjes veranderen in dikkere haren. Ook deze kunnen uiteraard weer succesvol verwijderd worden met Applisonix.

Bovendien vergoeden steeds meer zorgverzekeraars een behandeling om definitief te beharen. Wij raden je dan ook aan om dit even na te vragen bij jouw verzekering en geven je graag meer informatie over onze nieuwe Applisonix.

The creation of beauty is art
Vrijheid
Zelfvertrouwen
Schoonheid
Geluk